Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機動警察FAN屎聚腳地

原帖由 toysman 於 17-4-2008 02:34 發表
點都要儲錢買埋佢啦, 我都係最近先儲番合金呢個系列, 而家仲差鷹頭獅水著版同埋1,2,3號機避彈衣版(想要3號機個頭only)就齊啦, 不過我覺得避彈衣版有D唔抵玩, 因為冇閃燈,套甲又冇乜特別, 所以而家期望可以搵到水著鷹 ...

再買我亞媽會斬我架啦...:42:

原帖由 toysman 於 17-4-2008 02:34 AM 發表
巴比倫計劃令零式暴走果隻零式係咪試作機嚟架?

2000年より配備予定だった、「AV-98」の後継機種。これはその試作タイプで、警視庁に1機・ニューヨーク市警に3機がそれぞれ試験導入されている。

篠原の新OS「HOS」の使用を前提に設計された初めての機種であり、瞬間的にだが片腕で同クラスのレイバーを持ち上げるだけのパワーを有する。頭部には最新式のレーザースキャナーを装備。腕部には「AV-98」同様伸縮機能があり、作業用レイバーの装甲を貫くことも可能。左腕にスタンスティックを装備し、コクピットにはシートの昇降機能がある。

回覆 89# 的文章

i bought my 1&2 for less than $500... you can do it!
原帖由 verywai 於 17-4-2008 01:47 AM 發表

我指係AV98既二號機...

但係我冇哂錢啦.....:63:

係HobbyLink度訂購啦,TV version 1+3 特價,只需HK$4魚左右

http://www.hlj.com/product/CMS65120

我都訂咗等收貨,我本身有OVA1+2 ,到時就有齊1-3號機,可同時玩兩隻:73:

原帖由 pizza 於 17-4-2008 01:18 PM 發表

係HobbyLink度訂購啦,TV version 1+3 特價,只需HK$4魚左右

http://www.hlj.com/product/CMS65120

我都訂咗等收貨,我本身有OVA1+2 ,到時就有齊1-3號機,可同時玩兩隻:73:

係唔係要寄?郵費點計?
可唔可以幫我訂d野‥:^

原帖由 kevinliu 於 17-4-2008 01:31 PM 發表

係唔係要寄?郵費點計?
可唔可以幫我訂d野‥:^

我的郵費大約1000円,全部約4魚找數,用visa
原帖由 pizza 於 17-4-2008 02:58 PM 發表

hehe, 我見咁平, 我都剛剛嚮果度訂左一盒, 如果真係到貨, 咁就1,2,3號機都可以display出嚟喇......yeah!!:34:
原帖由 toysman 於 17-4-2008 02:34 AM 發表
巴比倫計劃令零式暴走果隻零式係咪試作機黎架? 唔記得左

無錯, 個部只係試作機, 而家呢款和平使者先係正式出廠型號

原帖由 pizza 於 17-4-2008 02:58 PM 發表

細佬仔‥冇visa‥:ice:
不過我想訂書多d‥

回覆 94# 的文章

wow so cheap! I pay $650 for my 1+3...:79:

回覆 100# 的文章

我就係早幾日網上bid左隻1 & 3都係650, 所以而家先訂多隻夾埋1 &2果盒砌晒1,2,3號機出嚟玩.......咁平唔知咩原因呢, 佢個網就話清貨大減價......但係都減得幾勁, 唔知係咪果邊d人發覺花件退貨然後賣唔去先咁平, 寄到嚟香港一定要check清楚先得, 花左唔知可唔可以退貨呢
原帖由 pizza 於 17-4-2008 13:18 發表

我都訂左等收貨,我本身有OVA1+2 ,到時就有齊1-3號機,可同時玩兩隻:73:

但我見仲要¥12,800...係唔係已經無特價啦?:30:

回覆 104# 的文章

It says Discontinued. No more in stock...so doesn't matter how much loh....
原帖由 bender 於 18-4-2008 01:41 發表
It says Discontinued. No more in stock...so doesn't matter how much loh....

求先睇仲係Lower stock...咁快就冇哂:80:
都好,唔使俾亞媽斬:67:
各大大真快手:( ,上星期仲有貨,個post出咗一日就無。:@