Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機動警察FAN屎聚腳地

唔通1&2無可能有5魚? :69:  ....... 今個月唔夠$洗......:72:
原帖由 riisdi 於 22-4-2008 07:22 發表
唔通1&2無可能有5魚? :69:  ....... 今個月唔夠$洗......:72:

我理解係...part 2本身係6隻為一套,另外有一隻係特別版,如果要買埋特別版,變相要多一套,即係會有五隻重覆,所以價錢要5魚.估計都係同part1一樣只係一號機係
咁不如等佢出左散買, 散買齊一套我諗三百八之內應該可以
原帖由 toysman 於 23-4-2008 00:51 發表
咁不如等佢出左散買, 散買齊一套我諗三百八之內應該可以

我覺得三百八都好貴...我part1成套都係1魚六,6隻3魚八真係超貴.part2我只係對人仔&指揮車有興趣.:67:

回覆 139# 的文章

is it out yet? I also want the second car only... I saw the series 1 set for two hundred thirty something before.
原帖由 bender 於 23-4-2008 02:11 發表
is it out yet? I also want the second car only... I saw the series 1 set for two hundred thirty something before.

未出,只不過係也苦有得訂,香港應該係4尾5頭推出
唉,不過part1都炒到兩魚三,part2 都係難途一炒:26:
原帖由 verywai 於 23-4-2008 02:25 AM 發表

未出,只不過係也苦有得訂,香港應該係4尾5頭推出
唉,不過part1都炒到兩魚三,part2 都係難途一炒:26:
開頭set 1新出果時好平, 好多地方都跳樓價, 而家絕左版先貴番姐, 我相信 part 2都會似part 1既情況, 新出果段時間或者大家都摸索市場有冇人要貨所以未必即時跳樓價, 過一排都仲係冇乜人問津就會減, 果時D人先入貨, 到最後市場唔多貨又貴番, 所以都係等佢出左等兩三個星期再去格價就差唔多喇, 380一set part 2我都係估, 當你40蚊抽一隻, 6隻都240再加百零蚊一隻hidden.....所以我先估佢380以下, maybe出嚟240一set都唔出奇
早幾日有位pizza兄話hobbylink訂cms合金, 我就訂左隻喇, 埋單4980yen, 想問下訂左既弟兄用咩方法郵寄呢? 本人以前用過EMS收件, 幾日就收到喇, 今次揀SAL, 唔知要等幾耐呢? 剛剛入去hobbylink睇過, 佢地又有貨喇, 不過已經回覆原價了
原帖由 toysman 於 23-4-2008 03:00 發表
早幾日有位pizza兄話hobbylink訂cms合金, 我就訂左隻喇, 埋單4980yen, 想問下訂左既弟兄用咩方法郵寄呢? 本人以前用過EMS收件, 幾日就收到喇, 今次揀SAL, 唔知要等幾耐呢? 剛剛入去hobbylink睇過, 佢地又有貨喇, 不過 ...

4980yen真係超抵...我果日都入唔到呀...:42:
原帖由 toysman 於 23-4-2008 03:00 AM 發表
早幾日有位pizza兄話hobbylink訂cms合金, 我就訂左隻喇, 埋單4980yen, 想問下訂左既弟兄用咩方法郵寄呢? 本人以前用過EMS收件, 幾日就收到喇, 今次揀SAL, 唔知要等幾耐呢? 剛剛入去hobbylink睇過, 佢地又有貨喇, 不過 ...

Hi,我都仲未收貨呀。:49:
原來好多機動fans都係夜鬼。:31:
原帖由 pizza 於 23-4-2008 14:24 發表
原來好多機動fans都係夜鬼。:31:

冇錯,我係其中一隻:!
岩岩手痕....訂左呢件衫:36:
原帖由 verywai 於 23-4-2008 04:40 PM 發表

冇錯,我係其中一隻:!
當然唔使講我都係其中一隻啦, nice to meet you and all patlabor fans here~~:73:
睇完東京戰...琴晚即刻開番ps1隻機動警察game黎玩...   諗住頂下癮...
都係唔得...   我要隻cms既英格倫一號機玩呀:63:

而家買一號機點買好?唔係想要避彈衣個款...?有無圖睇下?大約幾銀!?
因為見個個包裝都差唔多...唔知cms係點樣分:time: