Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 機動警察FAN屎聚腳地

原帖由 kevinliu 於 10-4-2008 01:00 發表
之前冇入晒成set‥
入左野明同八度‥同兩部機‥:59:
宜家又搵唔返‥6X好貴呢‥
之前見過一set120‥冇入...:56:

6草係貴...但第2set都有車仔,如果冇第1set果架,好似差d野咁...

回覆 44# 的文章

wow! phantom.... when can we see a real good phantom toy?

回覆 46# 的文章

無錯!人仔都係見到第2set個d先想要返第一set..:59:
原帖由 冬暖夏涼小恐龍 於 10-4-2008 12:55 AM 發表
有無大大知到和平使者最平是那兒   宇宙420

昨日深水埗已無貨了。
原帖由 pizza 於 10-4-2008 12:55 發表

昨日深水步已無貨了。

唉,呢排忙到冇時間去深水步買...
...咁即係又要俾錢船仔....

最近一入:34:
原帖由 ickiller 於 12-4-2008 01:40 發表

最近一入:34:

O下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!係邊度入架?
我最近係也苦見到有鷹頭獅...但係輸鬼左呀

呢隻好正呀:63:

原帖由 verywai 於 12-4-2008 01:57 AM 發表

O下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!係邊度入架?
我最近係也苦見到有鷹頭獅...但係輸鬼左呀

呢隻好正呀:63:  
r元祖仲有出陸上自衞隊架......我以前都有一隻
機警迷,大家會唔會入呢隻?:67:
我想佢出比呢隻直昇機打爛晒果兩部新英格倫(好似叫av-2)多d:61:

回覆 54# 的文章

i want to. depends on how much. do you know?

also, will it be in the same scale as CM's toy?
原帖由 bender 於 12-4-2008 12:27 發表
i want to. depends on how much. do you know?

also, will it be in the same scale as CM's toy?

我都係係TD 12/4 玩具新聞報導入面睇到...
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1

全長約190mm
スケール:1/72  
解説  『機動警察パトレイバー』の劇場版第二作から「ヘルハウンド」がプラスチックキットになってリリースです!
・コクピットはクリアパーツ仕様で細部まで精巧に再現。
・コンテナ収納用ウイング折りたたみ機構。(差し替え無し)ガトリングガンが可動。  
標準小売価格  3,990円(税込)

如無估錯應該係 1:72 ,價錢港幣幾2舊:67:

回覆 57# 的文章

CM figure is 180mm. The helicopter is 190mm. Kinda small to put next to the CM... but might fit with the Revoltech toys. $200 is okay... but not more.
原帖由 冬暖夏涼小恐龍 於 10-4-2008 00:55 發表
有無大大知到和平使者最平是那兒   宇宙420

尋日行左半日旺角,有AV-0 O既地方真係唔多,我睇到O既只有三個地方.
1)係我買入O既地方,即係笑慢一樓近電梯最埋個間,應該得番2號機~四魚二草
2)船仔,上樓及波地對面都有,有一號機,四魚兩草八大洋
3)雞旺二樓,一號機,四魚二草.
:65:thx