Toysdaily 玩具日報

查看: 4378|回復: 17

絕望的一天 吉吉島幾抽 連中三元 連衰三元

今日本來去吉吉島買jump 點知真系冇左間書店:79:

:26: :42: :44: :47: 絕望了!對充滿信心而到最後不能得到的東西絕望了!:blame:

連中三元!

:love: 型到你 愛死你

呢隻在12份之1的機會中!:shiny:

沖田:43:  後面果幾本之前系果間書店買 本來今日想連jump一起買3之後果幾本:die:

就在連中三元後這時.......

完全絕望了!

黃埔果間書店搬左去1蚊店附近,係船中間附近
原帖由 聖鬥士JACK 於 20-3-2008 11:35 PM 發表
黃埔果間書店搬左去1蚊店附近,係船中間附近

系太古果間吾見左:sad:
So that is my experience: when the first 2 times you get the same thing, STOP 抽 the same series.

Once I "抽" SD gundam, I got 3 G-tanks from three different machines at three different shops.   :56:
原帖由 Oracle 於 20-3-2008 11:48 PM 發表
So that is my experience: when the first 2 times you get the same thing, STOP 抽 the same series.

Once I "抽" SD gundam, I got 3 G-tanks from three different machines at three different shops.   :5 ...

:die:
:50:
原帖由 gmcustrom 於 21-3-2008 12:08 AM 發表
:50:

:42:
WTF!絕望三次方:50:
我比你仲慘:31:
一開始抽就中左粉紅色3那位 之後中紅龍 再抽再中粉紅色3:63::63::63:
原帖由 ckpole 於 21-3-2008 12:39 AM 發表
我比你仲慘:31:
一開始抽就中左粉紅色3那位 之後中紅龍 再抽再中粉紅色3:63::63::63:

可能今日D運氣用晒起前面 明天再戰  絕對要抽中王留美:$
原帖由 gundam_ms 於 21-3-2008 12:36 AM 發表
WTF!絕望三次方:50:

今晚真系要聽下絕望先生配樂:oh:
我都係為了抽 王留美,同你一樣有3隻肥仔高達機師,一隻剎那,最後抽到王留美,:54:
原帖由 Toro貓 於 21-3-2008 12:50 AM 發表
我都係為了抽 王留美,同你一樣有3隻肥仔高達機師,一隻剎那,最後抽到王留美,:54:

想問隻王留美A同B個髮型 系尾同一個蛋裡:handshake:

回覆 13# 的文章

唔係~係分開的:31: ,我抽中的是兩條幼的那款
原帖由 Toro貓 於 21-3-2008 01:18 AM 發表
唔係~係分開的:31: ,我抽中的是兩條幼的那款

:time:
吾系幼條正少少:no:

吾理啦 抽到中晒兩款先:angry: