Toysdaily 玩具日報

查看: 7931|回復: 20

[分享討論] 8" 虎威戰士 Thundercats

琴日行九龍灣吉吉佬見到佢大特價,四隻蟹有找,雖然唔知原價係咪真係好似佢標咁貴,即刻買左番屋企,雖然D關節位唔算太實淨,但係超多可動關節好好玩,有興趣可以去睇下。
CHING,請問係classic版定新動畫版?
師兄可唔可以整d相睇下 XD  十萬個thx
回復 2# 畢示仁
classic 版
回復 3# revy

未學識點樣POST相呀,不過可以睇下其他師兄之前D POST
http://toysdaily.com/discuz/view ... ghlight=thundercats

係咪呢隻CLASSIC 8'? 如果係都好抵, 斗斗個陣都要百零蚊一隻~~
回復 6# cliffordchan107
冇錯!就係佢啦!
回復  cliffordchan107
冇錯!就係佢啦!
ctcctf 發表於 8-7-2013 05:36 PM

咁真係超抵, 我都想買番另一隻老虎頭有鞭的, 希望都有~~
琴日行九龍灣吉吉佬見到佢大特價,四隻蟹有找,雖然唔知原價係咪真係好似佢標咁貴,即刻買左番屋企,雖然D關 ...
ctcctf 發表於 8-7-2013 03:46 PM

你好~請問仲有無貨?
$) 有找咁抵..
頂.. 我個時一出即買.. 買左 !&)....{:1_229:}
都成年幾前買.. 只好說句早買早享受~~:72:
抵到爛
之前我都有見過
都要一魚幾
想問師兄仲有邊幾隻係度?吉吉島係咪megabix個間?
回復 13# revy

係呀,我前日買都仲有幾隻八寸同幾隻六寸壞蛋,而家真係唔知啦
回復 4# ctcctf
呢隻有了,THX  Ching:64: