Toysdaily 玩具日報

查看: 14905|回復: 26

[分享討論] MB Exia一d都唔膠達我話的(頭已側)

首先多謝富二:64:...冇佢我買唔到正常價Exia :love: thx !!

今次主要開盒check QC (我隻亞版QC一流:$)

所以影得小同冇上任何裝...不過都好很型{:1_209:}

見4點幾窗口重有光.....就利用下佢先..{:1_208:}.....
重有..等我扮下野打斜
先...所以大家會...頭已側..yeah !!{:1_228:}

好 ~~ 收工..開機打雞扒 ..88 :43::43:
回復 1# 滴滴仔

支持靚相!MB EXIA好型,簡直完美作品,但我都係比較想看R1改修版,還有第一幅相好似影到條腰分離咗:@
呢隻我今日都買左:71::71:
真係正野
一早都同你講呢隻係好野黎架 la {:1_203:}
冇玩開, 想問下佢係咪 1/100 scale 果種模型高度?
nice photos.  support.
唔夠喉。再黎!{:1_208:}
回復  滴滴仔

支持靚相!MB EXIA好型,簡直完美作品,但我都係比較想看R1改修版,還有第一幅相好似影到條腰 ...
mana1985 發表於 28-4-2013 07:58 PM

thx ching..十卜:64:

條腰..我玩時都覺..不過事旦la {:1_205:}.....我唔太mind 呢d 野
呢隻我今日都買左
真係正野
kyo353 發表於 28-4-2013 08:40 PM

thx kyo ching{:1_220:} ....我時時有睇你d靚相..不過我做CD-ROM 多 {:1_233:}
一早都同你講呢隻係好野黎架 la
bbf1125 發表於 28-4-2013 09:13 PM

真係多得你唔小...:38:
今個月我玩具條數..出現-ve {:1_206:}
冇玩開, 想問下佢係咪 1/100 scale 果種模型高度?
hongwohse 發表於 28-4-2013 09:50 PM

ching ...sorry 我唔知tim...:64:

我拿上手個scale around HG 同 MG 中間到...希望冇講錯{:1_201:}
nice photos.  support.
gundammsz010 發表於 28-4-2013 11:30 PM

:64:..thx ching 十卜
唔夠喉。再黎!
呂品器 發表於 28-4-2013 11:38 PM

呂sir ...{:1_203:}冇架la...我真係唔知何月何年再拿佢出來....

可能等00再版時....一同拿出拍照 (如果我兩個月後重有$買玩具的話{:1_207:})
hongwohse 發表於 28-4-2013 09:50 PM

Yes!  Exactly 1/100.  :)
EXIA真係好正呀..........更期待8月隻00呀~{:1_221:}