Toysdaily 玩具日報

查看: 12991|回復: 19

[個人收藏] 超人

買左新鏡,攞舊物試影,
細個就係睇呢位超人大既,心目中既超人,就只得一個~:love:

保全得唔好,比原盒張膠壓住條脛,攪到起左光面:42:

雖然,超人只係戲裡面既角色,但係...同樣為你致敬...超人...基斯杜化里夫!{:1_220:}

呢個superman真係好正,最後個張相好型
如果頸無出油就perfect!!~
期待出新Superman~~~  :)
微距,正呀喂~~~~!:71:
回復 2# Leslieinaus

Leslieinaus兄,其實唔係出油,係因為比D膠壓住左,令到佢起左光面,
最初買既時候,個頭雕脛都有比吸索壓到起光面,換過一次,今次自己保
全得唔好,唔知有冇得救~
回復 3# catcat

CAT兄見笑喇,希望可以影靚D,可以指教一下嘛~:77:
chinam大 雖然我唔好仔, 但影得好細緻好掂{:1_203:}
如果噴消光,會唔會好啲{:1_215:}
chinam大 雖然我唔好仔, 但影得好細緻好掂
可變戰士 發表於 28-5-2013 11:27 PM

多謝先,如果係,都係支鏡掂0者~
如果噴消光,會唔會好啲
roywong 發表於 28-5-2013 11:35 PM

呢個真係唔知,睇d膠質,應該唔同模型既處理方法~
回復 2# Leslieinaus

我都好鍾意最尾果兩幅~
回復 4# chinam

哦,希望你搵到方法去解決啦
好正,我自己都有一隻 :)
頭像被屏蔽
這只超人樣樣都好{:2_330:}
不過必須是潤滑的皮膚才可以任意把玩這只超人{:2_299:}
隱陣試下用幾隻唔同痴力的膠紙、blue tack 試下
進取d就白電油‥不過要係其他位置試左溶唔溶油先
Ncfoto 發表於 29-5-2013 08:25 PM

啊~可以試下BT喎,屋企有,唔該晒Ncfoto兄~
這只超人樣樣都好
不過必須是潤滑的皮膚才可以任意把玩這只超人
cobra_eric 發表於 29-5-2013 08:43 PM

係啊,我試過拍甲kick到件衫,好彩冇起線~