Toysdaily 玩具日報

查看: 51581|回復: 38

[超時空要塞]--MACROSS VF-1J(加左一張Wallpaper)

想買經典卡通 VF-1J好左耐啦,但是又好似好貴,次次都無買到,多謝(天空之聲)送左這隻東西比我,今日一到手番到屋企就忍唔住拆盒玩,晝完黑線+消光+貼貼紙.靚仔左好多.機,半人機,人都做得好靚,係MACROSS迷不可以少玩具.本人非常喜歡半人機,唔知那裡還有專用架買呢?

哈哈哈,多謝(天空之聲)生日禮物.有d 想買埋 VF-1S.

http://hk.myblog.yahoo.com/speedergary2005

乜灰灰地o既咩? 正喎~ 我買隻S 型, d"白"好古怪.......:49:

其實想問, 滲線到心口紅色果度, 係用marker 定用油滲? 我其實驚抹時會甩色所以無滲喎

:71:
生日快樂.......
:71: thanks for sharing
原帖由 特級豉油 於 21-2-2008 03:25 PM 發表
乜灰灰地o既咩? 正喎~ 我買隻S 型, d"白"好古怪.......:49:

其實想問, 滲線到心口紅色果度, 係用marker 定用油滲? 我其實驚抹時會甩色所以無滲喎

1S d膠偏黄......係1J偏青....(白dd)
原帖由 特級豉油 於 21-2-2008 03:25 PM 發表

我用高達水性筆畫線,再用刷膠刷走出界黑線,快靚正
原帖由 聖鬥士星矢 於 21-2-2008 03:33 PM 發表

我用高達水性筆畫線,再用刷膠刷走出界黑線,快靚正

我見人地d display 耐左d色會淡左咁, 淡左後仲肉酸, 所以無用畫線筆, 果間野仲敢貼價錢牌收人幾舊水畫線, 好彩佢執左
:DD
原帖由 Warmblood 於 21-2-2008 03:29 PM 發表

1S d膠偏黄......係1J偏青....(白dd)

怪怪的:49:
呢隻真係非買不可~!, 當年我一出即買(boxset), 我覺得有埋裝甲重好玩~! :p

回覆 1# 的文章

最得意係尾二個張:34: :34: :34:
加左2 張合成圖
正呀!:@
Wow~~~
Very good.
Nice pics.
Thanks for sharing.
加左張WALLPAPER
Great Work! :$