Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 josor 於 28-12-2007 11:14 PM 發表
今次輪到
共和國戰鬥機械獸成員 -

蛇王..:45:

鷹獅王..好靚仔:35:

http://farm3.static.flickr.com/2100/2140795253_5d3116aa36_o.j ...

大大,長頸龍我都有
但係個櫃又唔夠大去放
就咁放又封塵=.=:56:

點算好:79:
要趕project~而家貼左佢先~

大暴龍:43:

呢隻野係我咁多隻ZOIDS之中最鍾意既一隻,因為當年小弟第一隻迷上既就係佢,但係果時無錢......
而家有D錢所以買番~前幾日收到訂番黎既CP10強化部件~即刻裝上去,真係型好多:71:
依家出左勁精細既索斯模型

不過勁貴

http://www.ne.jp/asahi/dboz/0/h2004k_001.htm

自己睇 300蚊一隻超重劍 遲d入返隻先得
原帖由 mosesmak 於 31-12-2007 02:08 AM 發表
要趕project~而家貼左佢先~

大暴龍:43:

http://img508.imageshack.us/img5 ...

嘩..............:@ :@ 呢隻大暴龍&#22021;戰鬥力好&#24378;啊........
我&#22000;2隻長頸龍都頂唔住你&#22021;攻擊:68: .......
等我:74:call馬 再post d 相上&#22175;先....
等我貼o下我隻龜仔先:shy:

我個blog仲有多o的相,大家可以去睇

原帖由 越前龍馬 於 31-12-2007 07:33 PM 發表
等我貼o下我隻龜仔先:shy:

我個blog仲有多o的相,大家可以 ...

越前龍馬兄,隻戰鬥&#20096;好正呀:love: ,仲加埋枝大炮俾佢用加&#24378;戰鬥力添.........&#24378;呀~
原帖由 josor 於 31-12-2007 08:35 PM 發表

越前龍馬兄,隻戰鬥&#20096;好正呀:love: ,仲加埋枝大炮俾佢用加&#24378;戰鬥力添.........&#24378;呀~

:34: :34: :34:
不過隻o野好多塵,抹完叫做好少少:(
我而家心思思想買多兩隻返o黎組小隊呀:73:

由於有大大post出大暴龍佢&#22021;戰鬥力太&#24378;的關係,
:74: 今次我就post 出有夜間戰鬥力&#24378;勁&#22021;"Raysetiger" :* 同埋傳說中&#22021;白虎:angry:  (由白狼同白飛鼠合體而成&#22000;隻)
俾大家睇:he: :he:

先來
"Raysetiger"

再來
傳說中&#22021;白虎

白狼

白飛鼠

白狼+白飛鼠(合體準備中....要先培養一下感情, 話晒要結合嘛:p )

傳說中&#22021;白虎 ..........我來也

哈哈哈哈哈哈哈哈...............夠晤夠勁先,
(感謝JAMproject大大送出Raysetiger" 同埋白虎, 大家先有機會係TD見到):77: :77:

原帖由 越前龍馬 於 31-12-2007 08:53 PM 發表

:34: :34: :34:
不過隻o野好多塵,抹完叫做好少少:(
我而家心思思想買多兩隻返o黎組小隊呀:73:

越前龍馬兄,唔知邊度仲有&#20096;仔入呢:he: :he: ??
可否告訴我呢~
原帖由 josor 於 31-12-2007 09:24 PM 發表
由於有大大post出大暴龍佢&#22021;戰鬥力太&#24378;的關係,
:74: 今次我就post 出有夜間戰鬥力&#24378;勁&#22021;"Raysetiger" :* 同埋傳說中&#22021;白虎:angry:  (由白狼同白飛鼠合體而成&#22000;隻)
俾大家睇: ...

大大竟然有白老虎:80: 小弟只係得一隻變唔到身既狼和猛虎(芒果老虎).....

原帖由 mosesmak 於 31-12-2007 10:11 PM 發表

大大竟然有白老虎:80: 小弟只係得一隻變唔到身既狼和猛虎(芒果老虎).....

噢:50: .......黃虎都好勁架,我都要買架........
:74: 有無試過將黃虎d件配落隻白狼度......唔知會變成點呢:DD ??
哈哈哈~:66: :66:
原帖由 josor 於 31-12-2007 10:09 PM 發表

越前龍馬兄,唔知邊度仲有&#20096;仔入呢:he: :he: ??
可否告訴我呢~

其實我都唔知,我都想搵,搵到話你知:26:
原帖由 越前龍馬 於 31-12-2007 10:24 PM 發表

其實我都唔知,我都想搵,搵到話你知:26:

好的,等你好消息~:love:
原帖由 josor 於 31-12-2007 09:24 PM 發表
俾大家睇: ...

快d出埋必殺-Rayse Tiger著燈相比大大睇下啦:blame:
睇黎我這個老鬼:36: 唔可以座視不理.我要大家知道可謂始祖.:!