Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 wind69 於 29-12-2007 01:53 AM 發表
何苦引我貼舊相呢?

>> http://hk.youtube.com/watch?v=AA-5onMykno > http://hk.youtube.com/watch?v=9FOLOrT7Lyk  

村雨啊:63::63:
~真是臥虎藏龍啊:@
本人都有一隻Rayse Tiger,不過唔多識欣賞,係櫃頂冬眠,有無人想收留呢隻老虎仔呀?
原帖由 JAMProject 於 29-12-2007 08:33 PM 發表
本人都有一隻Rayse Tiger,不過唔多識欣賞,係櫃頂冬眠,有無人想收留呢隻老虎仔呀?

我想要啊:D , 我pm&#21655;個電話俾你啦~
支持!!!:45:

每日一貼

支持就回覆下LA~聽日再貼
原帖由 mosesmak 於 30-12-2007 10:11 PM 發表

每日一貼

http://img207.imageshack.us/img207/9826/sany00 ...

嘩:Q ........勁呀!
終極地震龍呀.......我都想要啊! 我只有普通款式&#22021;地震龍....:$
等你D zoids相呀.......:he: :he: :he:

回覆 40# 的文章

嘩, 兩條長頸真係好壯觀... 不過要好多空間先可以養:42:
原帖由 mark6 於 30-12-2007 11:39 PM 發表
嘩, 兩條長頸真係好壯觀... 不過要好多空間先可以養:42:

係呀:( .........所以放在公司先有位.......:p 嘿嘿嘿嘿!
原帖由 mosesmak 於 30-12-2007 10:11 PM 發表
每日一貼

...

支持mosesmak兄每日一貼...哦! 佢個中文譯名就係叫終極地震龍...但而家係唔係有隻紅白色?! 有冇唔同, 我有冇搞錯到?! :30: 請更正...

每日一貼

http://img207.imageshack.us/img207/9826/sany00 ...

呢隻o野我一直都未砌,因為砌o左都無位擺:unhappy:
原帖由 josor 於 30-12-2007 11:43 PM 發表

係呀:( .........所以放在公司先有位.......:p 嘿嘿嘿嘿!

放公司:@ :@
原帖由 mark6 於 30-12-2007 11:48 PM 發表

支持mosesmak兄每日一貼...哦! 佢個中文譯名就係叫終極地震龍...但而家係唔係有隻紅白色?! 有冇唔同, 我有冇搞錯到?! :30: 請更正...

黑色o既連埋兩隻blox,可以變武器然後同終極地震龍合體o架:78:
:handshake:
大大, 我諗你屋企可以開zoids 動物園喎:x
原帖由 ykw0356 於 31-12-2007 12:29 AM 發表
:handshake:
大大, 我諗你屋企可以開zoids 動物園喎:x

其實我知道仲有好多高手都未出post架, 佢地仲利害啦.........:!
我只係佢地&#22021;百份之一渣:42:
原帖由 josor 於 31-12-2007 12:38 AM 發表

其實我知道仲有好多高手都未出post架, 佢地仲利害啦.........:!
我只係佢地&#22021;百份之一渣:42:

其實見到原來仲有咁多人玩zoids,真係好開心:)