Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 josor 於 7-1-2008 11:39 PM 發表

買啦 ........越前龍馬兄, 現在zoids見街的愈來愈小了:42: , 不買就無架啦:$.
後悔莫及啊.......:47:

我知呀:63:

呢&#21874;&#22050;賣一隻少一隻:60:
原帖由 越前龍馬 於 7-1-2008 11:44 PM 發表

我知呀:63:

呢&#21874;&#22050;賣一隻少一隻:60:

不過我係yahoo 見到有隻, 不過到要過$4XX........:26:
但又無再販啦..........:42: :42: , 真係好難再找到了:63:
小弟也來加一腳
小狗兩隻+小貓兩隻

頭像被屏蔽
原帖由 kcl2006a 於 9-1-2008 08:04 PM 發表
有冇大大知道where有得buy,where最平:79:

thank  you!!!:73:

panzer unit...好似絕&#21655;種:ice:

不過我有:p
頭像被屏蔽
原帖由 kcl2006a 於 9-1-2008 08:10 PM 發表
大大願意割愛嗎:79:

我得&#22000;一套咋...:63:

另外&#22000;兩套我都想買返...:55:
頭像被屏蔽
原帖由 kcl2006a 於 9-1-2008 08:04 PM 發表
有冇大大知道where有得buy,where最平:79:

或有冇大大願意割愛呢:77:
thank  you!!!:73:

http://www.toy-wave.com/eng/product.php?table=88

呢度有

你已經多過我好多:(

岩岩過去果次漫畫節你有冇去?
好多zoids都跳樓價:p
不過我戒左lu   冇買:unhappy:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我都想問問各大大有冇見到邊度仲有RZ-046 ??影狐賣呀, 我錯過左幾次而家...:sad:
有冇大大幫忙?

:78: 順便欣賞一0下d 好正既官方pomotion strip...不過可能大家都睇過
http://www.youtube.com/v/mhSHGC2nsIc&rel=1

鯨魚艦真是太&#38739;啦~不知幾公分??~:handshake: