Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 josor 於 10-1-2008 12:12 AM 發表
咁我睇&#21523;有冇啦, 希望幫到你.......:shy:

...先感謝josor 兄既好意:35: , 我呢個星期有時間都會去"打獵"希望捉返果隻狐狸, 不過隻飛馬就算喇, 就算搵到--個價都唔會靚得去邊:38: , 入多d新野好過lu...:62:
原帖由 olafilz 於 9-1-2008 11:27 PM 發表
鯨魚艦真是太&#38739;啦~不知幾公分??~:handshake:

:67: 總長約54cm, 闊34cm
頭像被屏蔽
我&#21874;限定zoids:78:

原帖由 越前龍馬 於 10-1-2008 11:10 PM 發表

大大真係唔貴唔入:50:

我呢幾個星期都無機會玩ZOIDS~

因為要考試:55: .......好想快D砌好隻零式不死鳥!
原帖由 越前龍馬 於 10-1-2008 11:10 PM 發表

這些限定真的太&#24378;了.........幸會幸會...
還會有更&#24378;的嗎??:no: :no:
凱龍輝 12x?!
頭像被屏蔽
原帖由 哨牙囡 於 11-1-2008 05:34 PM 發表
凱龍輝 12x?!

正常價~但係如果係我既話就會買"真"囉~
原帖由 josor 於 11-1-2008 12:46 AM 發表

這些限定真的太&#24378;了.........幸會幸會...
還會有更&#24378;的嗎??:no: :no:

仲有一隻限定blox cannondiver:78:
都唔係好強&#21867;,Shield Liger都唔係貴,仲買到...Blade Liger當年都唔係好難買:78:
今日&#22021;係
FZ 016 LION FALCON TYPE  

佢好威猛同好醒目架!!:love: :love:

仲有
龍兄龍弟

龍兄(EZ-026 GENOSAURER )

龍弟 (EZ-034 GENO BREAKER)

哈哈哈哈哈:x :x :x
有無大大去過呢間店?

http://www.toy-wave.com/eng/product.php?table=88

知唔知點樣囉95折??仲有點樣做會員啊???

最後想問應該點去???THX~

原帖由 mosesmak 於 12-1-2008 02:32 PM 發表
有無大大去過呢間店?

http://www.toy-wave.com/eng/product.php?table=88

知唔知點樣囉95折??仲有點樣做會員啊???

最後想問應該點去???THX~

今朝先去完:43: