Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

- -   無人理我    咁offer價係咪姐係果度ga價姐

重有-v-   toy wave個網有得訂條龍了
原帖由 tsang320 於 25-1-2008 11:00 PM 發表
- -   無人理我    咁offer價係咪姐係果度ga價姐

可以咁講:( ............因為佢都係睇返網上個美金價同你對返港幣, 既係講個網係offer價就照對,然後仲有9折:74: ,
所以我上去前都會check &#21523;個網先......:78:
原帖由 哨牙囡 於 25-1-2008 09:18 PM 發表

我12點到到新浦崗,一名哨牙仔,多多指教:D

到時見啦, 大大:)
原帖由 lungkw 於 25-1-2008 05:35 PM 發表

星期六...小少要番工呀...:59:
可能會係放工去掛...:50:

佢收12:30架, 早d到呀.......:60:
一美元7.8港紙-  -    幾時美元先跌ga
~:50: 幾天沒進來,怎麼就多這麼多新圖案:shiny: ..真的是太猛了,真的可以開動物園了:DD

toywave 有得訂黑龍王了:@ :@ .........
又無錢啦:57: :57: :sad: :sad:
原帖由 tsang320 於 25-1-2008 11:00 PM 發表

無offer即係正價
有offer價即係做緊特價,上網買或者親身去買,都會有呢個價

不論正價定offer價,你將個價乘返7.8,就係你大約要比既錢

另外親身上去買仲會有九拆

明白未??:73:

我都見到條龍了,但又好似好貴:55:
原帖由 josor 於 26-1-2008 12:16 AM 發表

toywave 有得訂黑龍王了:@ :@ .........
又無錢啦:57: :57: :sad: :sad:

十五十六中:no: :no: :no: :no: :no:
黑龍王......:no:
夢寐以求既zoids......係咪日本再版??
hobby japan都好似冇介紹??:?
原帖由 ZGMF-X42S 於 26-1-2008 12:48 PM 發表
黑龍王......:no:
夢寐以求既zoids......係咪日本再版??
hobby japan都好似冇介紹??:?

再版, 定價5000日圓
http://item.rakuten.co.jp/bo-ya/532--4904810780908/

wor......差不多要成4條魚......:44:
今日收獲,請無視凱撒大帝:78:
(個隻狼一年前買落,今日先拎去砌)

原帖由 哨牙囡 於 26-1-2008 09:57 PM 發表
今日收獲,請無視凱撒大帝:78:
(個隻狼一年前買落,今日先拎去砌)

買咁少:@
今日係Zoids香港聯會&#22021;大日子-狼祭, 我埋個zoids迷更會去啦:43:
由於我係新丁:80: 所以就由白狼大大(模型討論區板主)接我去狼祭&#22021;會場....
而去到時己高柵滿座,各個參賽者都擺好自己&#22021;狼出場.:$
而除&#21655;模型&#24378;人白狼大大外仲有 - 廿一月大大 / 凌駕大大 / nobody大大 ......等等, 真是大開眼界:71: :71:
:74: 唔講啦多, 就俾大家睇下今日狼祭既參展品啦.......

仲有哨牙女隻狼女!!

除&#21655;狼之外,仲有d唔係狼既參展品.......:80: :80:

"寄居蟹"狼:62:

"獨角"狼:76:

但最正都係見到傳說中飛龍既真品, 有一位大大帶左黎會埸.....勁呀!!:71: :71: :71:
幾咁威武!!!!

下次&#22021;祭典係五月份 - "二足祭" 即係以2隻&#33050;為題............都時又會有一番劇戰!!!:34: :34: :34: