Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 哨牙囡 於 21-1-2008 06:10 PM 發表
http://www.zoidson.com/zoidson/A1_GZ/GZ-008.htm
超銀想要:sad:

我見過&#40644;大仙中心有, 不過唔平架.......二魚幾,
你可以去望&#21523;, 係地鐵一上去就有間舖, 入去左手邊就見到.:p
又或者上2層&#22021;左面有間報紙檔入面都有一隻...但都係二魚幾........:no: :no:
原帖由 越前龍馬 於 21-1-2008 07:45 PM 發表

新蒲崗:78: 屯門置樂:43:

我就除&#21655;去新蒲崗仲會去太源街 / 吉吉島(康怡) / 禾輋村添.....
:p :p :p
原帖由 josor 於 22-1-2008 01:03 AM 發表

我就除&#21655;去新蒲崗仲會去太源街 / 吉吉島(康怡) / 禾輋村添.....
:p :p :p

太源街同吉吉呢&#21874;熱點&#22175;,可以唔洗講啦:DD
不過我就少過海,所以少去太源街,而吉吉就多數屯門同黃埔:78:

禾輋你都知,真係勁:71:
原帖由 josor 於 22-1-2008 12:28 AM 發表

係啊......:help: 要星期六先可以去, 因為平日要返工:angry:
希望到時仲有啦:unhappy:

god bless:o
我o岩o岩以!@*入左限定zoids...重要係o岩o岩:50:  
係到借用  越前龍馬  大大既相...因為小弟唔識得post相呀...請見諒:shiny:
重要到有隻紅豹好似係EZ-016 Saber Tiger:34:

同有條紅龍個名叫EZ-074 Death Raser...:66:

可以同埋另外一條紅龍好似叫BZ-024 Parablade:69:

合體變條大飛龍...:72:
不過搵唔到另外個條...:53: ...謂由放氣啦:79:

好想帶埋佢地番屋企呀...:31:

另外重要到BZ-022 Jet Falcon:47:

決定:shiny: 出左份獎金就...嘿嘿嘿

原帖由 lungkw 於 22-1-2008 06:03 PM 發表
我o岩o岩以!@*入左限定zoids...重要係o岩o岩:50:  
係到借用  越前龍馬  大大既相...因為小弟唔識得post相呀...請見諒:shiny:
重要到有隻紅 ...

隨便&#25886;去用啦:^
原帖由 lungkw 於 22-1-2008 06:03 PM 發表
重要到有隻紅 ...

好&#22050;喎...........咁都俾你執到正&#22050;..........:D :D
快d買埋另外個隻啦.........:57:
原帖由 越前龍馬 於 22-1-2008 02:00 AM 發表

god bless:o

希望到時仲有啦........:help:
原帖由 josor 於 22-1-2008 11:03 PM 發表

好&#22050;喎...........咁都俾你執到正&#22050;..........:D :D
快d買埋另外個隻啦.........:57:

大大:43: 我都想帶埋佢地番去...
不過佢地d價:70: 同埋now無咁多子彈呀
有紅豹...紅龍...有隻雀...貓頭鷹...重有隻龜:55:
都唔知帶邊個番去好:68:
原帖由 lungkw 於 22-1-2008 11:58 PM 發表

有紅豹...紅龍...有隻雀...貓頭鷹...重有隻龜:55:

唉.....我對隻龜有d興趣喎:D ......介唔介意話我知係邊樹買呀??
仲有冇其他正&#22050;呀!!:he:
原帖由 josor 於 23-1-2008 12:25 AM 發表

唉.....我對隻龜有d興趣喎:D ......介唔介意話我知係邊樹買呀??
仲有冇其他正&#22050;呀!!:he:

係土瓜灣喎:50: ...大大會唔會遠呢
今日係到個尋寶...重搵到三一2號機既模型:34: o岩嗎
原帖由 lungkw 於 23-1-2008 12:45 AM 發表

係土瓜灣喎:50: ...大大會唔會遠呢
今日係到個尋寶...重搵到三一2號機既模型:34: o岩嗎

梗係唔遠啦......可以給我正確地址嗎??:52:
我想去找找小&#63751;呀.........:he:
原帖由 josor 於 23-1-2008 12:54 AM 發表

梗係唔遠啦......可以給我正確地址嗎??:52:
我想去找找小&#63751;呀.........:he:

josor大大:58: 個間野係土瓜灣馬頭圍村既一間文具店呀:34:
去到就醒句野比你聽啦:71: 寶物尋歸低呀:)
原帖由 lungkw 於 22-1-2008 11:58 PM 發表

請問是邊款龜
http://hanegaru.web.infoseek.co.jp/h1999_014.htm
http://hanegaru.web.infoseek.co.jp/h2003_009.htm
http://hanegaru.web.infoseek.co.jp/h2003_008.htm

:? 唔......好似係海龜...一陣番到去確認一下先:unhappy: