Toysdaily 玩具日報

<<Zoids 分享會>> (日本遊的收獲)

原帖由 哨牙囡 於 24-1-2008 06:29 PM 發表

追番post,
後日去,緊住去同模型版佢地聚聚~:shiny:

:@ 我星期六都會先去新浦崗再去狼會...喎, 可能會係新浦崗見到大大喎:shiny: :shiny:

原帖由 redfish 於 24-1-2008 11:16 PM 發表
今日買左呢兩盒:78:

:@ :@ :@ ........咁快手呀大大.......:78: 利害!!
原帖由 mark6 於 24-1-2008 11:26 PM 發表
我今日0系屋企個發現佢地...

http://farm3.static.flickr.com/2100/22 ...

嘩好&#22050;&#22175;架喎..........勁:71: :71:
幾時組合好&#22175;影相睇&#21523;先:58:
原帖由 josor 於 24-1-2008 11:29 PM 發表

:@ :@ :@ ........咁快手呀大大.......:78: 利害!!

今日熟鋪新到舊貨, 不是在TOYWAVE買
原帖由 redfish 於 24-1-2008 11:34 PM 發表

今日熟鋪新到舊貨, 不是在TOYWAVE買

大大咁平唔平架??:he:
仲有冇正&#22050;呀??:D :D
原帖由 lungkw 於 23-1-2008 03:25 PM 發表

josor大大:58: 個間野係土瓜灣馬頭圍村既一間文具店呀:34:
去到就醒句野比你聽啦:71: 寶物尋歸低呀:)

今日終於去&#21655;睇睇......., 雖然只係海&#63751;但都多謝大大:77:
我去到行&#21655;十五分鐘就只買了&#29483;頭鷹......,其餘的就留給大大了.......希望無買了大大的心頭好:55:
如果有我可以還給大大的:!
toy-wave 入左好多貨WO~有興趣既上網睇睇~:43:

Ps:好慘啊,老爸下左禁制令唔比新既zoids入境啊!!!!!只好搵D佢唔係屋企既時候偷渡LA~

下次會入既野會係:暴龍GIGA,炮戰野牛~
原帖由 josor 於 25-1-2008 12:34 AM 發表

今日終於去&#21655;睇睇......., 雖然只係海&#63751;但都多謝大大:77:
我去到行&#21655;十五分鐘就只買了&#29483;頭鷹......,其餘的就留給大大了.......希望無買了大大的心頭好:55:
如果有我可以還給大大的: ...

大大:65: ...隨便買啦:57:
因為小弟對貓頭鷹佢無咩興趣...剩低個D又唔o岩本人既心水:63:
我諗我都要搵日上毒氣室自殺一番先得:70:
原帖由 lungkw 於 24-1-2008 11:18 PM 發表

大大我今日見到9...10...11...12...
我想買鷹獅多d ja
大大咩價入呀...我見到個價又係!@*

http://www.geocities.jp/lifezoids/NBZ-09.htm
http://www.geocities.jp/lifezoids/NBZ-010.htm
http://www.geocities.jp/lifezoids/NBZ-011.htm
http://www.geocities.jp/lifezoids/NBZ-012.htm

遙控王+可動王
原帖由 lungkw 於 25-1-2008 01:23 PM 發表

大大:65: ...隨便買啦:57:
因為小弟對貓頭鷹佢無咩興趣...剩低個D又唔o岩本人既心水:63:
我諗我都要搵日上毒氣室自殺一番先得:70:

我星期六都會去喎.....:52: :52:
原帖由 josor 於 25-1-2008 01:50 PM 發表

我星期六都會去喎.....:52: :52:

星期六...小少要番工呀...:59:
可能會係放工去掛...:50:
OFFER 價=果度GA價-.-?!
原帖由 josor 於 24-1-2008 11:27 PM 發表

:@ 我星期六都會先去新浦崗再去狼會...喎, 可能會係新浦崗見到大大喎:shiny: :shiny:

我12點到到新浦崗,一名哨牙仔,多多指教:D
個個都去掃貨,聽日一定好多相睇:73: