Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年4月 ROBOT魂<SIDE MS> 高達Mk-II (泰坦斯式樣) ver.A.N.I.M.E.

純白騎士姬Saber 發表於 21-11-2023 10:09 AM
係,講得啱
Z系仲有一大堆機體未知出唔出得齊
大嘢重高達有望成為魂限唯一成2K商品參與計劃

Z高達完全唔關大河原事, 我都唔明點解OP中要寫佢個名, 有邊架係佢設計的我都想知, 吉姆2形?

由幾位設計師設計然後俾籐田一已作整合風格架嘛

說回Z系我都會見插水款式而買D既, 儲齊就唔會喇, 一定會買係THE O及雷姆既姐, 好特別呢? 因為紀念廿年前街機常用
熱狗OO 發表於 25-3-2024 10:17 PM
Z高達完全唔關大河原事, 我都唔明點解OP中要寫佢個名, 有邊架係佢設計的我都想知, 吉姆2形?

由幾位設計 ...

(1)請翻閲MS大全設定書關於Z機設線搞(2)致敬原祖膠達機設係大河源...

熱狗OO 發表於 25-3-2024 10:11 PM
唔係唔想儲, 問題係加價加得好痴線, 點會求其一隻正常野都近1萬YEN架?

跟住好多巨型機喎, 只是街機Z DX ...

B社近年D訂價都好進取,小弟有儲開聖衣神話,宜家隻隻EX都over二萬円添啊,咪唯有硬食囉!儲開唔通唔儲咩?鬼叫B社揸實哂D動漫作品版權咩!
小弟都幾肯定,當B社出THE O的時侯,應該會用番R魂夜鶯果種規格,三萬円應該走唔甩。
官方發售日:
2024年04月26日
想知1,2號機 係咪魂限 呢隻無話跟號碼貼
hong1971 發表於 27-3-2024 09:38 AM
想知1,2號機 係咪魂限 呢隻無話跟號碼貼

曬冷圖有放出嚟啦,1、2號替換零件,一盒裡邊有齊
alien133 發表於 27-3-2024 10:14 AM
曬冷圖有放出嚟啦,1、2號替換零件,一盒裡邊有齊

係喎 又睇唔到 要換老花鏡了 唔該

ROBOT魂<SIDE MS> RX-178 ガンダムMk-Ⅱ(ティターンズ仕様) ver. A.N.I.M.E.
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ事業部●8250円、4月予定●約13cm

https://hjweb.jp/article/1455488/

日本報告
https://hacchaka.net/archives/52108179.html

舊版、新版、卡版
I prefer Ka. signature !!
chanego 發表於 26-4-2024 04:02 AM
I prefer Ka. signature !!

Me too, 大眼仔不了
古老當時興,又loop返轉先