Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 11月17日至19日 魂展 TAMASHII NATION 2023

stonekeung01 發表於 16-11-2023 07:10 PM
METAL BUILD 自由高達 CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver. 日本報告
https://hacchaka.net/archives/52102636.htm ...

殺! 最後後追機會! 明天早上篤自由, 棄老虎! 都九成篤唔到架喇, 出去訂都要!

幾難得等到佢再販, 係買唔到自由先唔買正義高達
熱狗OO 發表於 16-11-2023 09:53 PM
殺! 最後後追機會! 明天早上篤自由, 棄老虎! 都九成篤唔到架喇, 出去訂都要!

幾難得等到佢再販, 係買唔 ...

蒸魚豉油 缺一不可

不過老實講, 隻Justice出得一般般, 完全係佈景板型式的存在

sniperxp 發表於 16-11-2023 10:18 PM
蒸魚豉油 缺一不可

不過老實講, 隻Justice出得一般般, 完全係佈景板型式的存在

其實我有自由就夠, 但綜合我看的相片或YOUTUBE我覺得是次正義係出得出奇地好, 起碼可玩性上BANDAI用心設計, 如果平都會買黎襯下基友; 不過現在買到自由先講喇
幾次魂展幾好啊,我一隻都唔中…
stonekeung01 發表於 16-11-2023 07:10 PM
METAL BUILD 自由高達 CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver. 日本報告
https://hacchaka.net/archives/52102636.htm ...

唔知呢呢隻新色易唔易變黃. 我之前 MB 自由 同 PB MB 自由 Prism Coating 兩隻放盒冇玩冇 display 都黃晒. 反而隻 MB SF 放出嚟就乜事都冇.
stonekeung01 發表於 16-11-2023 02:54 PM
https://hobby.dengeki.com/event/2147461/

Tonikaku @ Britain's Got Talent 2023 超正

https://www.youtube.com/watch?v=U0Wkml7-a_g
想搶 METAL BUILD 自由高達 CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver. , 點之又嚟網址無效
訂到Black Sun,安心。
tsang_20190721 發表於 17-11-2023 09:03 AM
想搶 METAL BUILD 自由高達 CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver. , 點之又嚟網址無效

參與過就算喇, 我都望住電腦想打爆個MON中
tsang_20190721 發表於 17-11-2023 09:03 AM

定到freedom, 但同一個account 唔俾定black sun, 今年新玩法?
馬仔 發表於 17-11-2023 09:15 AM
定到freedom, 但同一個account 唔俾定black sun, 今年新玩法?

你部咩超級電腦咁犀利? 次次你都篤到既!?
熱狗OO 發表於 17-11-2023 09:16 AM
你部咩超級電腦咁犀利? 次次你都篤到既!?

我通常用ipad 定, 要快!
我昨日定HG隻裝甲吉姆,3秒就無左,有時都係睇彩數。
馬仔 發表於 17-11-2023 10:21 AM
...

竟然倚靠外國細力用美帝既黑科技工具? 簡直係犯規! 呸! 要報國安! 要報國安呀!
我較慢番半秒按 F5, 即係可以搶到 TYPE D OPTION SET (係公司用枱機搶)  
馬仔 發表於 17-11-2023 10:21 AM
...

我手殘,入信用卡資料好慢要慢慢對,係咪入到cart就hold到貨?