Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 11月17日至19日 魂展 TAMASHII NATION 2023

喵的!原作版星矢無行版啊?有無搞錯!

NU GUNDAM匠機連浮遊炮一PACK出過! 新時代的良心製作呀BANDAI!!

炒家末日! 食炒價買炮的ON9仔唔知有乜感想!

我睇到幅圖真係笑到肚痛! 仲寫明係已決定, 唔係參考出品!
熱狗OO 發表於 16-11-2023 03:24 PM
NU GUNDAM匠機連浮遊炮一PACK出過! 良心製作! 炒家末日! 食炮買炮的ON9仔唔知有乜感想!

我睇到幅圖真係笑 ...

佢咁樣出我反而有興趣買喎, 展示下俾高追浮遊炮果D ON9仔都值喇! 做毒男做得你咁7呀那?

邊個高追浮遊炮的留言俾人笑下!

無所謂喇買得都係中產架喇, 斷估無人拿綜援或啃老但玩匠機掛?
stonekeung01 發表於 16-11-2023 11:39 AM
港魂

METAL BUILD FREEDOM GUNDAM CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver.

差d睇漏!放棄老虎!買自由!
解體出mk2 中到應一應
熱狗OO 發表於 16-11-2023 03:24 PM
NU GUNDAM匠機連浮遊炮一PACK出過! 新時代的良心製作呀BANDAI!!

炒家末日! 食炒價買炮的ON9仔唔知有乜感 ...

你都on9, 你估個個好似你咁窮咁乞兒咩, 乜q 都話要跌到唔夠一百先買, 仲衰過街市D大媽,
中產買隻炒價濕濕碎啦, 好似你咁肉酸痛成世呀?
METAL BUILD 自由高達 CONCEPT 2 SNOW SPARKLE Ver. 日本報告
https://hacchaka.net/archives/52102636.html

nobita16 發表於 16-11-2023 06:45 PM
你都on9, 你估個個好似你咁窮咁乞兒咩, 乜q 都話要跌到唔夠一百先買, 仲衰過街市D大媽,
中產買隻炒價濕 ...

WOA~ 隔住個MON都感覺到中產的傲骨, 巧勁呀~~
對唔住呀師兄, 人窮就要志短架喇....

咁請問閣下幾錢入浮遊炮?