Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 千值練 RIOBOT 重戰機 L-GAIM

go-go321 發表於 25-7-2023 04:11 PM
但HI-METAL R都仲未有MK2

我買千值練出MK2先過HI-METAL R版
見米青開訂十五魚攪掂,可能係水貨,又要再諗諗了.....
fallout8 發表於 11-8-2023 07:42 AM

其實訂千值練產品,點解唔直接去千值殿度訂或千值官網訂, 派貨通常早一點 ,到貨取貨期有30日, 可以用信用卡 ,價錢又差不多
最後溫馨提示:這個有特典版及普通版,特典版千值殿度訂1750
fallout8 發表於 11-8-2023 07:42 AM

2024年.... 現貨算喇, 唔急.... 千值D野, 出貨後一季內通常唔升又唔跌
個所謂特典版只係多架無人車仔,而家車仔細到放入頸既size, 咁就收多150……等現貨同評價再算
mpp025 發表於 11-8-2023 08:27 AM
其實訂千值練產品,點解唔直接去千值殿度訂或千值官網訂, 派貨通常早一點 ,到貨取貨期有30日, 可以用 ...

差兩舊水.....

精果個應該是普通版,限定版要千值練才訂到,普通版是平一點的,千值殿訂時會問你訂什麼版的,兩個價錢也不同的
去過千值練官綱只有得睇但唔見有得訂bor
Rider 發表於 11-8-2023 06:38 PM
去過千值練官綱只有得睇但唔見有得訂bor

官網用美元計,見意親身到兆萬千值殿訂,因為現場的預訂宣傳海報收訂是港元的,而且你不需要太急出去,因為剛開訂不久,千值練的產品除了展會的會場版,其他版的,有心訂去官方店未見過訂不到的,因為訂期超過成個月,訂不到只是自己不想訂,決心不夠所致多
等佢出MK-II先訂
自小都想買重戰機MK-I/ll產品,但一來細路冇錢買,二來未睇過動畫導致比高達佔大部份玩具錢,所以一直冇買

TV版好Q難看, 我睇到吐血; 建議你看OVA版, OVA版就OK, 不看TV獨立看不大影響的, 算係外傳黎  發表於 12-8-2023 09:03 PM