Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 魂限 G.F.F.M.C. GUNDAM DEATHSCYTHE HELL 死神地獄高達 (EW)

除左模型,我都未見過港魂開二次. 係咪日魂獨有
熱狗OO 發表於 28-2-2023 01:17 PM
等第二次港魂

笨大奉行Japanese First,唔會理香港客。
toy999 發表於 28-2-2023 02:07 PM
除左模型,我都未見過港魂開二次. 係咪日魂獨有

紅龍咪有囉。多到破發丫嘛。咪話啦,翼零都有幾次啦。
港魂就算無第二次,都會有"R"版,異色版,改良版,加配件版etc. 有笨大無絕版,十年如一日。

P.S. 我就係無再去搶MB同GFFMC嘅人,佢飢餓式營銷同唔解決BOT問題已經令人失望太多次。

來自身受其害的同好的讚好????????  發表於 28-2-2023 05:14 PM
但當然唔係完美  發表於 28-2-2023 04:07 PM
其實兩個零個月前已經解決左一轉bot問題  發表於 28-2-2023 04:06 PM
見出邊鋪加五百開訂... 笨大真係用心良苦,知香港鋪租貴,係暈限做下手腳,令到玩具店生存到唔洗執笠。
s0014028 發表於 28-2-2023 12:05 PM
港魂一律一張單4蟹,可以合併同一個月發的所有貨做一張單。

其實合併d單代唔代表所有貨品會用同一個箱運送?唔鍾意貨直接運送,外面個盒殘曬
Syxcat 發表於 1-3-2023 12:12 AM
其實合併d單代唔代表所有貨品會用同一個箱運送?唔鍾意貨直接運送,外面個盒殘曬 ...

合併訂單即是當月所買的items (包括成品、模型、食玩等等),用一個大箱全部裝晒入去寄俾你,但要留意:
- 每月最多只可合併5張訂單
- 每月20號或之前合併下月的貨,過咗合唔到。
bigbigfriend 發表於 1-3-2023 12:25 AM
合併訂單即是當月所買的items (包括成品、模型、食玩等等),用一個大箱全部裝晒入去寄俾你,但要留意:
- ...

明白,多謝師兄講解
今日先發現日魂戶口被停止交易
請問依家日魂係唔係要做賬戶驗證? eg : 要有當地手機號.....
jr200 發表於 1-3-2023 09:53 AM
今日先發現日魂戶口被停止交易

2月頭已經公佈日魂要本地賬戶先可以繼續交易啦
tsang_20190721 發表於 1-3-2023 10:21 AM
請問依家日魂係唔係要做賬戶驗證? eg : 要有當地手機號.....

係,手機num、銀行戶口、收貨地址,就係要確認local身份先有交易
alien133 發表於 1-3-2023 11:33 AM
係,手機num、銀行戶口、收貨地址,就係要確認local身份先有交易

可能因此玩具店賣日版要貴D
我好多時港魂太難撳到, 而且要full pay, 先走去日魂訂, 以後冇喇, 咪唔買囉
go-go321 發表於 1-3-2023 11:46 AM
可能因此玩具店賣日版要貴D
我好多時港魂太難撳到, 而且要full pay, 先走去日魂訂, 以後冇喇, 咪唔買囉 ...

其實當地黃牛大艇依然接單,只影響海外登記嘅個人飛單同日本人搶食喎,人哋收緊規則好正常吖,對阿B條數冇影響,一樣收咁多訂單,只係俾曬啲loca戶口嘅l黃牛賺啫
果然夠晒複雜, 好彩無玩開日魂