Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 魂限 G.F.F.M.C. GUNDAM DEATHSCYTHE HELL 死神地獄高達 (EW)

fallout8 發表於 27-2-2023 05:29 PM
口裏說不要,身體卻很誠實。

講到口臭,買件玩具買到咁大壓力,依家到底係人玩玩具定玩具玩人....  ...

人就係口嫌身直,所以黃牛一直有市場。
其實你哋聴咗幾多過話唔正唔會訂?Toysdaily和facebook群組嗰丁屎人代表全世界? 咁你哋又知唔知又幾多人係鐘意超想訂?
基本上頭幾秒放到入藍,就成功左一半
就算死SERVER,魂SHOP其實已幫你HOLD住左(初期魂SHOP 2.0係放左入藍都唔會HOLD住)。
然後不斷F5,排隊輪到你俾錢,自然會LOAD到付款頁面,LOAD緊就唔好亂按F5
咁就成功在望。
F5咗40分鐘都入唔到,放棄了
bunnyyau 發表於 27-2-2023 06:09 PM
基本上頭幾秒放到入藍,就成功左一半
就算死SERVER,魂SHOP其實已幫你HOLD住左(初期魂SHOP 2.0係放左入藍都 ...

不一定,起碼要轉到去Paypal頁面才算安全。
宜家爭崩頭。出貨果陣又好似紅龍咁跌穿底。日魂肯定有2次。港魂如果跟埋出2次就好玩嚕
bigbigfriend 發表於 27-2-2023 06:51 PM
不一定,起碼要轉到去Paypal頁面才算安全。

通常load到去入信用卡位就安全。
你地呢班視錢財如糞土的準買家們.....
馬仔 發表於 27-2-2023 03:37 PM
我用了17分鐘時間,不停地refresh 才定到, 都唔係易定。

明白,我refresh左半個鐘

見到今多師兄訂唔到,覺得自己真係好彩
我都refresh左好耐突然有一下load到仲有貨,即時入手一隻
好好彩
ballj 發表於 28-2-2023 09:08 AM
我都refresh左好耐突然有一下load到仲有貨,即時入手一隻
好好彩

運費另外加幾多?
熱狗OO 發表於 28-2-2023 11:35 AM
運費另外加幾多?

港魂一律一張單4蟹,可以合併同一個月發的所有貨做一張單。
stonekeung01 發表於 28-2-2023 12:39 PM
日魂【2次:8月発送分】

等第二次港魂
熱狗OO 發表於 28-2-2023 01:17 PM
等第二次港魂

港魂好少開二次,都係買日版或等再販啦