Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

熱狗OO 發表於 8-6-2024 09:37 AM
Cheap版真三一,但要出年第二季先有,O咗。
是為首隻ccs胎。

師兄去咗問?

昨天落訂的  發表於 8-6-2024 01:47 PM
GAINAX破產唔知對CCS最終號機出貨有冇影響?
wwwkcc 發表於 8-6-2024 01:10 PM
GAINAX破產唔知對CCS最終號機出貨有冇影響?

精品果段新聞吧? 但以我所知EVA的奶臣不在GAINAX度的了,

你看新EVA的電影播放時的電影公司LOGO唔係GAINAX的, 係果個X甚麼字樣嘛, 庵野同GAINAX吵番左自己出去開檔好久喇
同埋我又唔明一間動畫公司執為何一定影響產品出品, 都要睇份合約點寫吧
我反而期待經典ip重生...雖然也可能從此消失xD
熱狗OO 發表於 3-6-2024 04:50 PM
Bandai同千值練班管理層應該集體切腹喇

Metal Build喎?鐵機巧喎?全部垃圾 ...

千值練QC真係好廢,今個月隻宇宙騎士細佬已中掌,2舊手掌件換唔到,濃太細,吉唔入,右手武器手拎唔實,情如延期出算又要賣得貴,又趕出貸咁,B記真係趕出貨,都無咁差QC啦
熱狗OO 發表於 8-6-2024 09:37 AM
Cheap版真三一,但要出年第二季先有,O咗。
是為首隻ccs胎。

出年? 師兄幾時訂?
馬仔 發表於 4-6-2024 08:19 AM
我唔好彩因為平入左合金魂,好彩跳樓價入。

我記得呢隻開頭要跟ova特典先有一隻sr合金,嗰隻賣到好貴(因為係限量版中嘅限量版),結果出超合金魂就冇人要xD
半田健人_555 發表於 9-6-2024 10:13 AM
出年? 師兄幾時訂?

係;昨午。
無大佬講下隻魔神萬能俠嘅??  利申已訂 XDXDXD
ddericli 發表於 10-6-2024 09:40 AM
無大佬講下隻魔神萬能俠嘅??  利申已訂 XDXDXD

你講 SKL? 前幾頁未有 law
Vince 發表於 10-6-2024 12:15 PM
你講 SKL? 前幾頁未有 law

OPSSSSSSS  SORRY SORRY
Ccstoys 新人形 figure 系列  FigScript 真三一萬能俠 流龍馬

好似幾多嘢玩,但頸巾點解唔用布加鐵線架?
Hawk 發表於 12-6-2024 02:01 PM
好似幾多嘢玩,但頸巾點解唔用布加鐵線架?

造型先決,要夾其中一個包頭嘅頭雕。可能CCS覺得條頸巾咁飄法同顏色先合格,同埋件大褸反而有鐵線,如果跟多一條鐵線頸巾就perfect~
Vince 發表於 12-6-2024 01:50 PM
Ccstoys 新人形 figure 系列  FigScript 真三一萬能俠 流龍馬

more updated