Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

哇~ 叫那些以鐵機巧展現中產氣度的勇者情何以堪?
熱狗OO 發表於 20-5-2024 05:23 PM
哇~ 叫那些以鐵機巧展現中產氣度的勇者情何以堪?

PK尤記起小弟都訂左大贊卡....

不過CCSTOYS若出點都要千七UP吧,
熱狗OO 發表於 20-5-2024 05:25 PM
PK尤記起小弟都訂左大贊卡....

不過CCSTOYS若出點都要千七UP吧,  ...

大贊卡係千記Riobot那隻?唔使PK喎,我都訂咗,我會想儲Riobot條line多啲。我覺得Riobot OG全部企埋一齊真係成張official OG海報咁。

至於CCS,暫時得Cybaster同剛公報呢隻古鐵,佢哋魔改、體型又比較魁梧,如果佢繼續出,幻想一堆企埋一齊會變咗古惑仔版OG咁⋯⋯
之前麻麻地鐘意ccs,自從買咗兩隻萬能俠之後變成Fans。
新版真三一係咪keep住派緊貨?
依間野雖然產能過剩,但係質素低下,我隻CYBASTER買返來隻右手識得自動分體,攞去整到今時今日大半年都冇得換,我決定每逢CCSTOYS有新貨出我都會重貼依個PO, 提醒佢注意自己售後服務幾咁垃圾!
wiswis 發表於 21-5-2024 11:52 AM
依間野雖然產能過剩,但係質素低下,我隻CYBASTER買返來隻右手識得自動分體,攞去整到今時今日大半年都冇得 ...

咁睇嚟你都會幾忙,售後差過佢嘅公司數都數唔晒,期待見到你每間公司嘅每個po都發表一個聲明
依間野雖然產能過剩,但係質素低下,我隻CYBASTER買返來隻右手識得自動分體,攞去整到今時今日大半年都冇得 ...

即係你成盒野俾番佢仲未俾番你? 定剩係拆手SEND出去?

也好奇怎樣分離法, 斷左?

其實依家TD得小貓三幾隻會睇,意義何在....好奇想知點解咁耐都無得換...鋪/代理個理由/籍口係咩?

好評就聽得多, 咁嘅負評真係少見

願聞其詳,會自行分體咁驚嚇
fallout8 發表於 21-5-2024 03:37 PM
其實依家TD得小貓三幾隻會睇,意義何在....好奇想知點解咁耐都無得換...鋪/代理個理由/籍口係咩? ...

咁你太悲觀了, 計埋幾位版主們, 活躍留言人士30隻都有既
熱狗OO 發表於 21-5-2024 03:03 PM
即係你成盒野俾番佢仲未俾番你? 定剩係拆手SEND出去?

也好奇怎樣分離法, 斷左?  ...

買返來已發現隻手自己會甩,隨即成盒攞去換,點知過一星期以為修理好,原來CCSTOYS將隻手求其插返入去算, 根本冇解決問題, 馬上退返去等換件, 間鋪頭話CCSTOYS未有PARTS換, 隻野仲未攞到
fallout8 發表於 21-5-2024 03:37 PM
其實依家TD得小貓三幾隻會睇,意義何在....好奇想知點解咁耐都無得換...鋪/代理個理由/籍口係咩? ...

個回覆係話未有補件換
如果QC好, 出貨嘅時候一定留意到