Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ccstoys 鐵魄 系列新品 集中區

wiswis 發表於 21-5-2024 05:07 PM
如果QC好, 出貨嘅時候一定留意到

而家各行各業嘅qc的確係差咗,例:如果qc好,apple就唔需要有售後

本來諗住佢價廉物美, 所以先忍住唔出聲, 希望佢快D幫忙搞掂, 家下見佢起勢出新品, 懶理舊客嘅態度真係火都嚟!
fallout8 發表於 21-5-2024 03:37 PM
其實依家TD得小貓三幾隻會睇,意義何在....好奇想知點解咁耐都無得換...鋪/代理個理由/籍口係咩? ...

鬼咩, 以前我通常三更半夜先入黎, 10次9次都係死server, 搞搞吓都越來越少睇
呢排返黎睇多咗,但仍然都仲係咁, 有時打完個post 先死 , 都懶得又再打過
wiswis 發表於 21-5-2024 05:03 PM
買返來已發現隻手自己會甩,隨即成盒攞去換,點知過一星期以為修理好,原來CCSTOYS將隻手求其插返入去算,  ...

post 上FB, FB 都有CCS 討論區
鉄魄(MORTAL MIND)真三一萬能俠 Stars Slasher Ver.

鉄魄(MORTAL MIND)シリーズ
真ゲッターロボ 世界最後の日 真ゲッター1 スタースラッシャーVer.
合金可動フィギュア
●発売元/CCS TOYS、販売元/ドラゴンホース●24200 円、5 月予定●約24.8cm

https://hjweb.jp/article/1524784/

訂咗真三一,等派貨

米青啱啱開咗SKL萬能俠訂,寫limited edition,型到爆,即訂唔駛諗~不過望落都幾似之前隻2號……
Hawk 發表於 3-6-2024 10:55 AM
米青啱啱開咗SKL萬能俠訂,寫limited edition,型到爆,即訂唔駛諗~不過望落都幾似之前隻2號…… ...

我睇到眼都凸埋,駛唔駛出到咁X靚,原本都唔會買,而家…….
馬仔 發表於 3-6-2024 11:22 AM

佢本身2號都出得靚,拎個模嚟再修改下變哩隻,我覺得佢出啲大大舊惡形惡相既真係出得幾正~
馬仔 發表於 3-6-2024 11:22 AM

版主未POST相? 我只見到一張真係有D嚇親, 可以將舊屎機設變左舊金, BANDAI果隻插到680都無人要係應該的
熱狗OO 發表於 3-6-2024 11:35 AM
版主未POST相? 我只見到一張真係有D嚇親, 可以將舊屎機設變左舊金, BANDAI果隻插到680都無人要係應該的 ...

笨大果隻最大問題係佢根本出得冇誠意,同以前隻sr合金放大版冇乜分別…
米青啱啱開咗SKL萬能俠訂,寫limited edition,型到爆,即訂唔駛諗~不過望落都幾似之前隻2號…… ...

CCS 玩開魔改,而萬能俠SKL真係非常配合魔改。CCS這隻感覺比原著更狂更魔更肌肉感。會入~!

但係....點解仲係呢個垃圾地台支架? CCS嘅地台支架應該係咁多間廠之中最差...

非常同意,個垃圾地台我都冇用過……  發表於 3-6-2024 11:41 AM

隻SKL開幾多錢?

1580  發表於 3-6-2024 11:56 AM
Ccs係唔係產能過剩?話咁快又出隻新野....
fallout8 發表於 3-6-2024 11:58 AM
Ccs係唔係產能過剩?話咁快又出隻新野....

Pose plus 係剛剛相反……………..