Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TV動畫『機動戰士高達 水星的魔女』系列模型

又登入唔到 發表於 15-7-2023 01:59 AM
兩女角唔知咁快通街係..攪到兩款都二百頭入...唉
今日行旺角貨源唔多,有都17X至25X.. ...

女角買過女主, 第一次接觸人形模型, 完全唔值百五以上, 盒大, 一開得薄薄三板, 砌完物1/144高達咁高, 搵笨實。

異靈17X買得過, 本身2200 yen及原來包主體支架。
熱狗OO 發表於 15-7-2023 01:52 AM
佢果個插得哂bit的夫拉圈係從甚麼部件!?

壽屋 MB51 stand

下!? 單賣幾錢?
問世間20為何物, 直教根粉跟隊

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
MEGAHOUSE Realistic Model Series 水星的魔女 HG用「MS格納庫」
「材質彩色版 / 8,580 日元(含稅)」「風化彩色版 / 14,080 日元(含稅)」
8月受注開始予定

https://twitter.com/mega_hobby/status/1680049754225643521?s=20

本帖子中包含更多資源

x
熱狗OO 發表於 15-7-2023 01:52 PM
問世間20為何物, 直教根粉跟隊

我放棄, 等再販。

本帖子中包含更多資源

x

M.S.G Modeling Support Goods, Playing Base A, Total Height: Approx. 5.6 inches (142 mm), Non-Scale Plastic Model

11月再販, 要訂好訂啦 2200羊
sniperxp 發表於 15-7-2023 02:56 PM
M.S.G Modeling Support Goods, Playing Base A, Total Height: Approx. 5.6 inches (142 mm), Non-Scale ...

痴線咩2200yen, 物同20一樣$?淘寶喇。
熱狗OO 發表於 15-7-2023 03:28 PM
痴線咩2200yen, 物同20一樣$?淘寶喇。

你搵到$20有哩個樣的可以share下ga
網圖,福岡 GUNDAM BASE 首賣日,貨源充足

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 16-7-2023 03:48 AM
網圖,福岡 GUNDAM BASE 首賣日,貨源充足

我深信人口比例上香港的根粉多過日本好多。
網圖, 有人砌雙砲

本帖子中包含更多資源

x
雙炮又幾型喎w
熱狗OO 發表於 15-7-2023 02:37 PM
我放棄, 等再販。

買不到20, 就砌番隻Q版解慰下; 唔似砌模型, 一半時間都係貼紙, 令我覺得MGEX絕對會出佢。

本帖子中包含更多資源

x
見模倉13X...買了,反而之前0個隻唔見..