Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TV動畫『機動戰士高達 水星的魔女』系列模型

布拉度 發表於 5-8-2023 09:01 PM
你就好啦~我依度炒到25X港币一盒啊~陰公~

你唔介意用二,三十元搭車去望望,當然明日仲有冇唔敢肯定...
熱狗OO 發表於 22-7-2023 01:12 PM
竟然信和有!百五都係被劏但算喇

今日毛瘡超大貨, 風改全線138仲好大棟  

點知AEON仲癲, 朋友報風改只$119, 有折$105就搞掂

理魯尾又坐艇, 一個星期慘蝕$45! 成餐飯呀POK佳!

異靈我一定等到正價先買唔係心理真係不平衡

詳細日後發表 PB限定

Figure-rise Standard 蘇萊塔·墨丘利 一般制服ver.

HG 1/144 學園衛戍兵

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 6-8-2023 11:19 AM
詳細日後發表

Figure-rise Standard 蘇萊塔·墨丘利 一般制服ver.

為左多幾塊面我可能會買蘇蘇, 不過就等插水先
出隻蛋散Demi都唔出量產摸靈?
又登入唔到 發表於 5-8-2023 11:41 PM
你唔介意用二,三十元搭車去望望,當然明日仲有冇唔敢肯定... ...

異靈咁耐只係見過一次,仲要係300找幾蚊....
WonderJimmy 發表於 6-8-2023 03:02 PM
異靈咁耐只係見過一次,仲要係300找幾蚊....

樓上話有地方更便宜
熱狗OO 發表於 6-8-2023 02:07 AM
今日毛瘡超大貨, 風改全線138仲好大棟  

點知AEON仲癲, 朋友報風改只$119, 有折$105就搞掂

但早兩星期在吉吉買大劍嗰款,都係有9折做緊,但水魔不在有折之列,今日睇佢張9折牌,水魔都係無折喎..

PB限定 HG 1/144 學園衛戍兵

HG 1/144 デミギャリソン
1/144スケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS
付属武装:ビームライフル2種 / バズーカ / ビームサーベル / ミサイルランチャー / ビームバルカン
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:2,420円(税込)
2023年12月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2034933/

本帖子中包含更多資源

x

PB限定 Figure-rise Standard 蘇萊塔·墨丘利 (一般制服ver.)

Figure-rise Standard スレッタ・マーキュリー(一般制服Ver.)
ノンスケール組み立て式プラモデル
製品素材:PS・ABS
付属品:ハロ/トマト×1個/フェイスパーツ×5種(内タンポ印刷1種)/ハンドパーツ一式/ディスプレイ用台座/シール/水転写式デカール
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:4,180円(税込)
2023年11月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/2034929/

本帖子中包含更多資源

x
又登入唔到 發表於 6-8-2023 08:56 PM
但早兩星期在吉吉買大劍嗰款,都係有9折做緊,但水魔不在有折之列,今日睇佢張9折牌,水魔都係無折喎.. ...

戰騎? 一, 兩年後平過一舊水先補完, 揸果個實在太柒
PBHK

HG 1/144 DEMI GARRISON [2024年1月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2687959001001

Figure-rise Standard SULETTA MERCURY (REGULAR UNIFORM Ver.) [2023年12月發送]
https://p-bandai.com/hk/item/N2687958001001

stonekeung01 發表於 7-8-2023 07:55 AM
PB限定 Figure-rise Standard 蘇萊塔·墨丘利 (一般制服ver.)

哈哈哈哈,不是我不想入手,是不夠機器人搶,搶到的店頭就高價賣,我買到都心不服氣,我寧願不收算了,你說我沒愛隨你便,各位師兄加油
stonekeung01 發表於 7-8-2023 10:22 AM
PBHK

HG 1/144 DEMI GARRISON [2024年1月發送]

多個蕃茄? 面?
終於喺大阪Yellow Submarine用正常價買到異靈,妖佢真係未試過我會喺日本買通販Gunpla

恭喜晒, 都係一個時代的記憶  發表於 9-8-2023 09:57 PM