Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] TV動畫『機動戰士高達 水星的魔女』系列模型

stonekeung01 發表於 7-7-2023 08:21 PM
日本報告
http://schizophonic9.com/re8/hg_schwarzette.html

劇情加速而浪費的機設, 但都好賣喎, 我尋日去油麻地模倉見幾棟, 今日去已經無晒, 估佢唔到,

引用Z高達的OP, 真係把愛注滿水之星了

下星期六正場上映: 大撕殺
熱狗OO 發表於 7-7-2023 08:27 PM
劇情加速而浪費的機設, 但都好賣喎, 我尋日去油麻地模倉見幾棟, 今日去已經無晒, 估佢唔到,

引用Z高達 ...

啲貼紙太多喇

簡直垃圾的分色喇, BANDAI諗住你班友咁癲鳩造都會買架喇; 我無買
好野,過幾日就收到丘丘新機和地球AI機。
風靈改到今日店家都還未有貨
熱狗OO 發表於 7-7-2023 08:39 PM
簡直垃圾的分色喇, BANDAI諗住你班友咁癲鳩造都會買架喇; 我無買

HG我平時最憎兩樣嘢:穿窿拳頭仲有曲面上面嘅大塊膠貼,呢隻戰騎中晒
WonderJimmy 發表於 7-7-2023 09:34 PM
HG我平時最憎兩樣嘢:穿窿拳頭仲有曲面上面嘅大塊膠貼,呢隻戰騎中晒  ...

早前有無買30MM MISSION的手形套裝?
布拉度 發表於 7-7-2023 09:24 PM
好野,過幾日就收到丘丘新機和地球AI機。
風靈改到今日店家都還未有貨 ...

我上星期去福岡,好多地方都有風靈改同FM風靈,仲要駿河屋同yodobashi都平過 GUNDAM BASE
熱狗OO 發表於 7-7-2023 11:02 PM
早前有無買30MM MISSION的手形套裝?

無呀,要買返了
stonekeung01 發表於 7-7-2023 11:10 PM
我上星期去福岡,好多地方都有風靈改同FM風靈,仲要駿河屋同yodobashi都平過 GUNDAM BASE  ...

21号去東京唔知重有冇異靈呢
下? 丘丘新機及子機? 出左好耐架喇喎,  發表於 前天 11:03 PM

無計啦~依度一向就是比人地慢,鬼叫網購又平又方便咩
布拉度 發表於 9-7-2023 07:16 PM

你在英國?

無o甘遠,系馬來西亞  發表於 9-7-2023 07:25 PM
布拉度 發表於 9-7-2023 07:16 PM

師兄是經笨大官網還是其他網購平台?

一般Shopee啦~  發表於 10-7-2023 09:02 PM
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

HG 1/144 GUNDAM CALIBARN 高達卡利班

HG 1/144 戰騎高達

EVENT限定 HG 1/144 風靈高達 [Clear Color]

HG限定 1/144 GUNDAM LFRITH JIU

https://hobby.dengeki.com/event/1998873/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 10-7-2023 11:58 AM
THE GUNDAM BASE TOKYO 展出

HG 1/144 GUNDAM CALIBARN 高達卡利班

7月15日我早放工, 我決定做一次社會失敗者, 或溝唔到女嘅四眼可憐蟲的典型行為:
為一盒百零蚊可有可無的塑膠排隊。
若買到我會揸住上建興行一個圈扮型先, 簡直係毒的極致丫。
HG 1/144 GUNDAM CALIBARN 高達卡利班 官方介紹

HG 1/144 ガンダムキャリバーン
メーカー希望小売価格:2200円(税10%込)
発売日:2023年07月15日
https://bandaihobby.hatenablog.com/entry/2023/07/10/170000