Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] THE合体 HAGANEWORKS 超獸機神斷空我

k_dash 發表於 6-8-2022 07:06 PM
我知馬仔師兄指邊間啦,係賊船,得佢哋有開一般初回特典版,amazon jp我今朝一早知佢已訂滿 ...

張定圖多左個透明件加落鷹戰機到,如果得呢件parts,就唔值。
馬仔 發表於 6-8-2022 09:29 PM
張定圖多左個透明件加落鷹戰機到,如果得呢件parts,就唔值。

其實唔係初回就係有可以加落鷹戰機的藍色透明件,而amazon jp限定版係鷹戰機紅色透明件(可能也包括有藍色透明件)這個post#112樓那可以看到
mpp025 發表於 6-8-2022 09:42 PM
其實唔係初回就係有可以加落鷹戰機的藍色透明件,而amazon jp限定版係鷹戰機紅色透明件(可能也包括有藍色 ...

官方已經講咗amazon jp限定係有齊兩隻色特效
不過頂佢吖,初回唔係包紅色透明件,反而amazon jp才是紅色透明件
k_dash 發表於 6-8-2022 09:59 PM
官方已經講咗amazon jp限定係有齊兩隻色特效

謝謝資訊~~
馬仔 發表於 6-8-2022 09:29 PM

我覺得賊船係開錯咗特典版預訂,明明藍色特效係叫初回生產特典,咁即係第一批次就會有(唔會咁揾笨好短時間裡分咗兩個批次下話,日本訂貨都無講分兩批出)
mpp025 發表於 6-8-2022 10:00 PM
不過頂佢吖,初回唔係包紅色透明件,反而amazon jp才是紅色透明件

係囉,仲要咁鬼快訂晒(我覺得原因係好少貨)
k_dash 發表於 6-8-2022 10:05 PM
係囉,仲要咁鬼快訂晒(我覺得原因係好少貨)

我都曾經找過那有amazon jp訂,但見貴太多,放棄,訂其他睇吓有冇初回算
明顯佢地自己都知泰丹出左事無乜人敢再訂就整個初回引人去中伏
mpp025 發表於 6-8-2022 10:23 PM
我都曾經找過那有amazon jp訂,但見貴太多,放棄,訂其他睇吓有冇初回算

amazon jp特典可以直接落order集運返香港,今日其實我見過無啦拉有得訂,不過未到比錢就無咗(唔肯定係系統出錯定係真係有一閃開過一陣又無晒)
馬仔 發表於 6-8-2022 04:47 PM
普通版 :3千幾

特別版 : 4千幾

係日本Amazon 直接訂啦,已經好耐冇喺香港訂個玩具。
喺Amazon訂初回版同埋Amazon版同一個價錢。又唔使俾訂,點解唔直接喺日本訂呢?佢個連稅嘅價錢你海外嘅話佢會減返
k_dash 發表於 6-8-2022 10:46 PM
amazon jp特典可以直接落order集運返香港,今日其實我見過無啦拉有得訂,不過未到比錢就無咗(唔肯定係系 ...

謝謝你的建議,但我睇到留言前已經在實體店訂了普通版,心急咗,今次真的笨了,我應該先看看留言先,感謝呢
mpp025 發表於 7-8-2022 04:58 PM
謝謝你的建議,但我睇到留言前已經在實體店訂了普通版,心急咗,今次真的笨了,我應該先看看留言先,感謝 ...

今日睇,日本啲鋪已經將amazon jp限定版炒到差唔多10萬yen
其實多個紅色火,訂唔到都唔係好可惜