Toysdaily 玩具日報

[新品消息] RIOBOT 武裝機甲 Linebarrels

延期千值唔算嚴重啦,起碼佢會清楚話比你聴延幾耐,不計現在疫情問題,除咗笨大,跟本冇一間廠係準時的。何況依家疫情,笨大都延啦。如果講延期之王,咁Hottoys 和Action toys咪仲犀利,幾時出都唔話比你聽啦!
EX版個頭、胸、臀部好似話同普通版有差異,有無達人睇得明果句?
諗緊入EX還是普通版,等EX公布行版定價才決定。
bigbigfriend 發表於 4-4-2022 01:54 PM
延期千值唔算嚴重啦,起碼佢會清楚話比你聴延幾耐,不計現在疫情問題,除咗笨大,跟本冇一間廠係準時的。何 ...

係啦,連笨大自己都開始keep唔到出貨期,其他廠只會更慘
馬仔 發表於 4-4-2022 01:51 PM
你又錯了!Action Toys 就算出左個樣品,唔會出個發售日期,而呢間慣犯已經好多野delay, 呢輪仲出咁多新 ...

笑死..依家連最大廠嘅bandai都delay no more你又唔講下?好老實…依家真係寧願delay,然後真係整好隻嘢佢

Bandai delay 幾多?千值delay 幾多?

你有無定千值產品?
Bandai平均1至3個月, 而家千值下下半年起跳,你話應該講邊間先正常?
靚!呢D先係老千強項。
馬仔 發表於 4-4-2022 01:51 PM
你又錯了!Action Toys 就算出左個樣品,唔會出個發售日期,而呢間慣犯已經好多野delay, 呢輪仲出咁多新 ...

論延期,Action Toys一定係慣犯,佢有時係用第幾季出無確實日期,但可以遲足一年都唔出,睇下隻ES黃金俠,延到無晒影
redfish 發表於 4-4-2022 03:20 PM
論延期,Action Toys一定係慣犯,佢有時係用第幾季出無確實日期,但可以遲足一年都唔出,睇下隻ES黃金俠, ...

隻ES合金黃金俠最正係年年玩具展都會展出先乞兒,慌死你唔記得有呢件醜事咁(我已經唔記得當年有無鋪收咗人訂,如果有都唔知係咪退咗錢比啲客)
k_dash 發表於 4-4-2022 03:27 PM
隻ES合金黃金俠最正係年年玩具展都會展出先乞兒,慌死你唔記得有呢件醜事咁(我已經唔記得當年有無鋪收咗 ...

佢定價都公佈埋,24K電鍍版1080港元和普通版850港元,預計發售仲話係2018年Q2,一定有鋪接過訂,現在都2022年Q2,,如果係用熱感單的,一定已經無晒色
bunnyyau 發表於 4-4-2022 02:01 PM
EX版個頭、胸、臀部好似話同普通版有差異,有無達人睇得明果句?
諗緊入EX還是普通版,等EX公布行版定價才 ...

官方FB 已公佈定價啦。
k_dash 發表於 4-4-2022 03:27 PM
隻ES合金黃金俠最正係年年玩具展都會展出先乞兒,慌死你唔記得有呢件醜事咁(我已經唔記得當年有無鋪收咗 ...

有。。。。我手上有張單,焦人的~

其實我對延期真係無乜所謂⋯⋯唔關邊間廠事。我收藏同display only,最有所謂係QC同設計有問題,最緊要件玩具實實淨淨。
ToyKnife 發表於 4-4-2022 04:03 PM
有。。。。我手上有張單,焦人的~

其實我對延期真係無乜所謂⋯⋯唔關邊間廠事。我收藏同disp ...

延期幾個月,好多人都習慣,延期超過3年就真係唔知點講好
ToyKnife 發表於 4-4-2022 12:25 PM
德哥可否分享一下還有那幾個version?主角機只得呢隻?

btw,我記得之前好幾間廠有出Linebarre ...

Alter, Volks and Megahouse as memories.

Thanks Tak Gor~!  發表於 4-4-2022 06:40 PM
redfish 發表於 4-4-2022 04:16 PM
延期幾個月,好多人都習慣,延期超過3年就真係唔知點講好

haha, totally understand!你問我,我最記得係Artstorm EX真三一,由訂到攞貨,足足3年,仲要爆翼,之後咩都化晒啦~~~
仔細睇,EX版個主體DETAILS位和普通版唔同,逼人買兩隻(苦笑)
我應該簡EX版,但好似千值殿外,仲未有鋪開訂EX版。