Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年7月「METAL BUILD」Hi-ν GUNDAM & 魂限 OPTION SET

二次受注,一月發送
s0014028 發表於 2-8-2022 07:37 PM
只要寫限定,MB嘅野有9成機會有名為“黃牛”嘅x街同你搶,最近嘅IWSP背包例外。 ...

謝師兄解答,咁真係要多謝笨大加限定兩個字同控制貨量去養活班X街。
竟然跟多一個盾
有冇人試過伸請過換件/補件程序, 我SEND左幾日,都冇回音
https://www.danielco.com.hk/tamashii-nations/replacement/
toy999 發表於 4-8-2022 02:00 PM
有冇人試過伸請過換件/補件程序, 我SEND左幾日,都冇回音
https://www.danielco.com.hk/tamashii-nations/re ...

希望你唔係不影響把玩的朋友
toy999 發表於 4-8-2022 02:00 PM
https://www.danielco.com.hk/tamashii-nations/re ...

我試過佢哋好甩漏㗎,直接打電話比佢哋啦
背包其中一邊關節轉唔到,唔知算唔算影響把玩, 打去都偽電話留言...
alien133 發表於 1-8-2022 04:35 PM
1.理想炮擊位置必然唔係交火前線;
2.拖纜駁電池完全係2創設定,可能相信阿寶+Hi new+浮游炮足以護衛攜行 ...

1)我只係順住前面師兄講,他講在前線用的,不是我…

2)人地係講駁戰艦,你又講駁電池做乜…

完全九唔搭八…

都唔係順住落講…
toy999 發表於 4-8-2022 03:41 PM
背包其中一邊關節轉唔到,唔知算唔算影響把玩, 打去都偽電話留言...

係咪 24331828?之前我都打通喎,接嗰個仲幾又禮貎⋯⋯  
再唔係resend email  多幾次,句子強硬啲。
打到啦,係幾有禮貌
Lau 發表於 4-8-2022 04:48 PM
1)我只係順住前面師兄講,他講在前線用的,不是我…

2)人地係講駁戰艦,你又講駁電池做乜…

駁戰艦用法就係原設定原劇情,你對拖線纜有疑問,已經好詳細講你聽點解啦,至於炮再拖電池離艦出擊,就真係純粹多餘玩法,正如你所講,好多問題
你坐喺Cafe 玩手機咪用有線义電,你要一路行一路打咪要用尿袋囉!有咩咁出奇

我一直講既都係圍繞枝炮有線和之後有人講駁艦,我就講駁艦...

都有人講係二次創作就駁電池...

之前係有人講左原故事、原設定係咁,算係答左我!!

係之後有人話我講好笑有問題、又話要搵 NT 射至得、又話講故唔好駁故等佐喎…

佢地離題、講左去第度又有人跟,包括對上果個,咁討論真係好咩??

其實樓上師兄想討論d乜,同想人地比d乜野回覆你先滿意???
因為其他師兄已經講左佢地既睇法同故事設定這樣那樣.
所以真係唔明你想討論d乜.
Lau 發表於 5-8-2022 04:07 AM
我一直講既都係圍繞枝炮有線和之後有人講駁艦,我就講駁艦...

都有人講係二次創作就駁電池...

Here we go again....