Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年3月 超合金魂 GX-101 大鐵人17號

eddiem249 發表於 25-10-2021 11:26 AM
出埋比你,不過加多10000日元,要不要?

羊毛出自羊身上,比多樣野就比多啲錢 ...

當然要,玩得玩具合金模型,只緊要好玩豐富,慳呢樣嗰樣不如唔好玩!
腳踝關節太奇怪, 你造唔到遮醜都應不用白色吧?另外拳頭不夠大, 為何不像macross有造型手換呢?
收貨!

不能同意更多!

但係我又諗,呢隻之前展覽、特刊都冇見過,
可能真係好新、見GX-100公佈之後俾人問候得太勁,要好短時間推出o黎救亡。

11月2號開訂,希望唔洗好似百獸王咁同人搶。
Garycharm 發表於 25-10-2021 12:35 PM
不能同意更多!

係囉今次真係幾特別,灰模都冇見過就出,又公布至出貨只係經過左半年,效率真係好高,感覺係見到action toys賣得唔錯,所以想順便賺錢
Dancougaproto 發表於 25-10-2021 01:09 PM
係囉今次真係幾特別,灰模都冇見過就出,又公布至出貨只係經過左半年,效率真係好高,感覺係見到action t ...

如果跟果本合金魂100紀念特刊,甚麼真三一、ARC二號三號、恐龍三一、大魔神。
我會買、我亦信總有人買,但係一比較其他廠,合金魂真係返魂無術。
這些通常,有冇行貨?
唔知香港幾時開訂
Garycharm 發表於 25-10-2021 12:35 PM
不能同意更多!

今次好次係最快果隻
bigbigfriend 發表於 25-10-2021 11:52 AM
當然要,玩得玩具合金模型,只緊要好玩豐富,慳呢樣嗰樣不如唔好玩!

我諗佢原先好似蜘蛛鋼人咁跟多架大d既車比你, 佢個大頭base都好正
Garycharm 發表於 25-10-2021 01:20 PM
如果跟果本合金魂100紀念特刊,甚麼真三一、ARC二號三號、恐龍三一、大魔神。
我會買、我亦信總有人買, ...

今次連個座都無埋
龍騎 發表於 25-10-2021 02:20 PM
今次連個座都無埋

又真係幾奇怪,居然無地台放配件,雖然d配件得果七件甘大把。

佢唔會之後再出個17號+18號連地台魂限套裝卦.....
fallout8 發表於 25-10-2021 02:47 PM
又真係幾奇怪,居然無地台放配件,雖然d配件得果七件甘大把。

佢唔會之後再出個17號+18號連地台魂限套 ...

18號+地台,迫你買18號
呢隻越睇越鍾意,佢的確冇AT新果隻特攝版搶眼,
不過Bandai 睇住人地去打,改善o左好多地方,
始終係合金魂,我亦信佢會造得比AT 實淨。

依家簡簡單單,放入櫃隨時拎出o黎玩,手都唔駛換,又有d小機關玩下,好鍾意。