Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】

yugi 發表於 11-6-2022 12:31 PM
含劇透, 電影偷拍片段悟飯新形態

https://www.youtube.com/watch?v=hkPWBj_Ev88&ab_channel=thegamer ...

要金毛算,去到阿叔年紀都係愛金毛

啫係金毛頭跟隻一號?
sbyk 發表於 11-6-2022 11:56 AM
萬代未免太天真。點可能為佐哩d小配件俾咁多錢買兩隻死貨。一直唔培育悟飯仲妄想要有熱度?等哩兩隻跌到200 ...

等魔馬出金毛,點都唔會硬食隻奸角,情如玩換色要買多悟飯都話可以,眼鏡仔配件就無興趣啦
G3X 發表於 11-6-2022 01:02 PM
等魔馬出金毛,點都唔會硬食隻奸角,情如玩換色要買多悟飯都話可以,眼鏡仔配件就無興趣啦 ...

個款ok既奸角要吃未嘗不可。菲利,古拉,布羅尼,斯路哩d我樂意找數。哩兩隻不倫不類仲標咁貴真係想創佢地。
sbyk 發表於 12-6-2022 03:06 PM
個款ok既奸角要吃未嘗不可。菲利,古拉,布羅尼,斯路哩d我樂意找數。哩兩隻不倫不類仲標咁貴真係想創佢 ...

金毛頭同眼鏡頭,白丕風4,5百一盒仲好,分別跟依兩隻野出太過奸,無人放,無同人出,就買8月一隻黑毛悟飯算
紅色斯路同斯路第二形態差唔多只係多對翼, 咁應該遲早都會出埋
yugi 發表於 12-6-2022 05:15 PM
紅色斯路同斯路第二形態差唔多只係多對翼, 咁應該遲早都會出埋

依套個隻出先,咁z版實拖好耐...例子杜拉格斯2.0同金毛格比達到依加仲要拖住,可能超4格比達仲快過金毛出
G3X 發表於 12-6-2022 05:42 PM
依套個隻出先,咁z版實拖好耐...例子杜拉格斯2.0同金毛格比達到依加仲要拖住,可能超4格比達仲快過金毛出 ...

呢個小弟真係諗極都唔明,明明之前已出過藍髮格比達、比古洛,只要轉成金毛就可賺多一次,咁簡單都可以拖咁耐?
THOUTHER 發表於 12-6-2022 06:45 PM
呢個小弟真係諗極都唔明,明明之前已出過藍髮格比達、比古洛,只要轉成金毛就可賺多一次,咁簡單都可以拖 ...

比古洛,得罪講,魔馬加多盒配件頭好過。睇死b記又搞d會場,賣成千,但個心口仲係唔肯改返,還原低領......
sbyk 發表於 12-6-2022 03:06 PM
個款ok既奸角要吃未嘗不可。菲利,古拉,布羅尼,斯路哩d我樂意找數。哩兩隻不倫不類仲標咁貴真係想創佢 ...

小弟最鍾意收配角、奸角,莫講話菲利,古拉,就連杜利安,薩波都有入手,不過呢兩隻野真係完全唔想買,頂多買Gamma 1號,因小弟想要金髮頭,不過到時玩具舖可能迫人孖住買,因為2號唔會有人要。
B社今次用埋呢D賤招谷銷量,即係心知呢兩隻野個Design唔得,既然如此,何必當初?想當年果堆舊劇場版,古拉+金屬古拉、人造人13、14、15號、銀河戰士、邪念波,個個都好掂,即使係奸角,唔該都比D心機設計啦!
THOUTHER 發表於 12-6-2022 09:33 PM
小弟最鍾意收配角、奸角,莫講話菲利,古拉,就連杜利安,薩波都有入手,不過呢兩隻野真係完全唔想買,頂 ...

最諷刺係,
當年啲劇場版奸角, 好多都唔係鳥山明親自設計
但係今次呢兩隻1號2號就係佢畫嘅
THOUTHER 發表於 12-6-2022 06:45 PM
呢個小弟真係諗極都唔明,明明之前已出過藍髮格比達、比古洛,只要轉成金毛就可賺多一次,咁簡單都可以拖 ...

開咗條水「買奸角送金頭」
話唔定格比達比古洛都可能會咁...
兩蚊 發表於 13-6-2022 08:49 AM
開咗條水「買奸角送金頭」
話唔定格比達比古洛都可能會咁...

紅斯路應該送悟飯白髮
小弟知識淺薄。紅斯路係乜東東?
兩蚊 發表於 13-6-2022 08:43 AM
最諷刺係,
當年啲劇場版奸角, 好多都唔係鳥山明親自設計
但係今次呢兩隻1號2號就係佢畫嘅 ...

最白痴係咩?就係哩兩隻人造人胸前大個1同2,驚死人唔知佢地幾號。龍珠人造人有幾隻有寫埋號碼丫?起碼我所知範圍內無