Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】

3個都冇超西頭...
而且得悟飯用新素體 (超4果款)
denniskwong 發表於 16-12-2021 11:13 AM
3個都冇超西頭...
而且得悟飯用新素體 (超4果款)

估計第日出到究極飯就係用返依個頭改吓個樣同條陰,可能依隻悟飯又會有第三方出d金毛頭補件
4隻都明天開訂,只開魔童一隻?
G3X 發表於 16-12-2021 11:17 AM
估計第日出到究極飯就係用返依個頭改吓個樣同條陰,可能依隻悟飯又會有第三方出d金毛頭補件 ...

如果再出究極飯都唔錯, 舊果款太差啦

電影冇理由冇金毛, 至少唔會3個都普通形態打到尾, 應該又係b記留一手, 仲有另一版本出
悟飯,比達必入
悟飯太經典,個look係孫家三口龜波氣功。比達個body好過魔人比達條女人腰多多聲。
windowxp 發表於 16-12-2021 02:42 PM
悟飯太經典,個look係孫家三口龜波氣功。比達個body好過魔人比達條女人腰多多聲。 ...

個套再型D,依套電影魔童師徒對鞋太圓有d扣分
G3X 發表於 16-12-2021 02:58 PM
個套再型D,依套電影魔童師徒對鞋太圓有d扣分

呢個應該係布歐篇悟飯初期造型(超武鬥傳3都好似係佢)。小弟超想佢出呢個Look的悟飯,可惜B社似乎唔記得咗。
只想要魔童兩師徒,悟空比達無藍、黃、紅頭,似乎有後著,暫時唔出手住,今次應該係店販貨,咁可能又要搶訂了!
THOUTHER 發表於 16-12-2021 07:10 PM
呢個應該係布歐篇悟飯初期造型(超武鬥傳3都好似係佢)。小弟超想佢出呢個Look的悟飯,可惜B社似乎唔記得咗 ...

單出個頭就算,不過B記都係要拉個身用多次架啦....
THOUTHER 發表於 16-12-2021 07:10 PM
呢個應該係布歐篇悟飯初期造型(超武鬥傳3都好似係佢)。小弟超想佢出呢個Look的悟飯,可惜B社似乎唔記得咗 ...

咁依家叫做出返
S.H.Figuarts 劇場版最新作ドラゴンボール公式PV

https://youtu.be/RRVHq_f0pX0
JUMP FESTA 展出

真係有排出,龍珠SHF係呢幾年先出得好返D 家下又出D電影版角色  仲有龍珠GT Z一大堆未出

https://www.youtube.com/watch?v=Vyu600dGijQ
有變金毛過二招,又俾B記太監左....定又出隻金毛版....