Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SHF【電影 龍珠超 SUPER HERO】

悶啦,馬煩推吓Z個邊
今次電影差唔多出左10隻野拖慢晒z個進度
悶,悟飯特效同自在極悟空,有無分別?好心專心Z篇。
THOUTHER 發表於 2-3-2023 11:14 AM
小弟覺得B社遲早都會向孩記偷師,响SHF系列大玩BAF,就好似孩記的Marvel Legends系列,迫玩家成Set咁買, ...

我覺得b記到今日都未玩 baf 已經算係遲,
如果真係咁出, 制霸黨+死忠就慘囉
yugi 發表於 2-3-2023 01:16 PM
今次電影差唔多出左10隻野拖慢晒z個進度

2022年4月到2023年9月有9隻Z人物出
minghim927 發表於 2-3-2023 07:15 PM
2022年4月到2023年9月有9隻Z人物出

小啦,一年幾個月得9隻,依套電影就差唔多個個月,連續出,不過算啦,b記不嬲大細超 超個邊,幾個世紀都唔肯出比古洛2.0金毛,格比達Z配色
G3X 發表於 2-3-2023 07:46 PM
小啦,一年幾個月得9隻,依套電影就差唔多個個月,連續出,不過算啦,b記不嬲大細超 超個邊,幾個世紀都唔肯出 ...

龍珠超係新嘢, 仲要有新戲上, 當然襯新鮮出產品, 唔通過氣先嚟出!? Z係經典, 根本冇時限, 幾時出都會好賣!
denniskwong 發表於 2-3-2023 02:50 PM
我覺得b記到今日都未玩 baf 已經算係遲,
如果真係咁出, 制霸黨+死忠就慘囉 ...

小弟响反X城睇玩具,有時會見到Marvel Legends貨架果邊,有D外盒殘破的玩具,入面的BAF件不翼而飛,呢D貨放在貨架一萬年都唔會有人買,BAF最大問題就在於此,目前附有悟飯配件的產品都是魂限品,基本可以杜絕呢個問題,但如果B社想响店販貨玩BAF的話最好三思,因為真係有人因為果件BAF件而起貪念。
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO 展出

睇睇隻魔童又唔差~
差斯路MAX就出完,應該會出到拿美星神龍或者大猿比達咁大隻
acefung2012 發表於 13-5-2023 09:54 PM
差斯路MAX就出完,應該會出到拿美星神龍或者大猿比達咁大隻

斯路MAX唔係一番獎咩?應該係不可動吧!