Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年12月 超合金魂 GX-100 金剛 & 宇宙飛龍 / GX-100X 強化配件

Seal 發表於 10-4-2021 08:26 PM
應該係話會出超合金, 但並不是GX-100
果個GX-100 logo應該係因為宣傳緊GX-100 Project才貼上去的 ...

我都覺得係, 不過就算100真係出呢隻都唔奇吖, 笨大不嬲都唔理玩家要求, 鍾意出乜就出乜㗎啦
龍蝦瀨尿蝦皇帝蟹一早公佈咗,如果出會係97,98,99,GX-100應該係未公佈過嘅機體。

師兄, 三一ARC合金魂決定生產早喺另一個post已經有講,所以呢條片都好多人睇咗,點解大家唔講係Getter Arc?因為右上角logo係講緊「GX-100 Project」而唔係話隻三一ARC就係GX-100。

當然,到最後係有可能撞中Getter Arc排到GX100。不過如果上面咁多師兄誤以為你指GX-100就係Getter Arc,俾著係我就一定澄清。
1000%鐵甲萬能俠

佐佐木功,有份參與過大和號喎
根據維基所講,他唱過很多動畫歌,大和號、秘密戰隊、銀河鐵道999,神勇飛鷹俠等,但照推算最大機會都是大和號........
如果出架999火車就死火,留返你買。
mr0088 發表於 20-6-2021 07:24 PM
根據維基所講,他唱過很多動畫歌,大和號、秘密戰隊、銀河鐵道999,神勇飛鷹俠等,但照推算最大機會都是大 ...

火鳳凰好喎

佐佐木功 亦唱過 三一萬能俠、巨靈神、宇宙飛龍、天地雙龍、太空保衛者(惑星ロボ ダンガードA)、連環小金鋼(超合体魔術ロボ ギンガイザー),鬥將大武士(闘将ダイモス)、太空西遊記(SF西遊記スタージンガー)、動畫版咸蛋超人(ザ☆ウルトラマン)....

有咁多可以揀!!!!

早一輪笨大好似展示過一隻DX版 宇宙飛龍 超合金,但好似無乜下聞.....

HighLamb 發表於 20-6-2021 11:00 PM
佐佐木功 亦唱過 三一萬能俠、巨靈神、宇宙飛龍、天地雙龍、太空保衛者(惑星ロボ ダンガードA)、連環小金鋼 ...

以上選擇黎講,未出過既「機械人」得 連環小金鋼
Vince 發表於 20-6-2021 11:03 PM
以上選擇黎講,未出過既「機械人」得 連環小金鋼

火鳳凰或者三角朱古力好d, 話晒飛鷹俠外國好多fans
特搜戰隊????
戰隊機會都唔細wor
仲有超人機,下年就係35周年
不過我都係覺得真三一既機會係最大