Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2021年12月 超合金魂 GX-100 金剛 & 宇宙飛龍 / GX-100X 強化配件

超獸合金加綠犀黑牛大boxset 收你4000
若果係「原子小飛俠」大家反應相信仲更加激烈添!!!
唔通係可變形始源勇者王?
馬仔 發表於 29-3-2021 11:53 AM
唔通係可變形始源勇者王?

雖然GGGG係好愛歡迎,但以日本人思維呢啲重要數字必定留比啲鐵膽級作品,日本人係好重視傳統,永井豪作品响日本人心目中太重要,所以點樣出都好我都覺得唔會離開呢永井豪作品裡的選擇
k_dash 發表於 29-3-2021 03:42 PM
雖然GGGG係好愛歡迎,但以日本人思維呢啲重要數字必定留比啲鐵膽級作品,日本人係好重視傳統,永井豪作品 ...

我都覺得佢會出咩咩萬能俠,睇下係原始萬能俠,帝王,定Zero.

當然出GGGG係個人FF緊..............
馬仔 發表於 29-3-2021 03:55 PM
我都覺得佢會出咩咩萬能俠,睇下係原始萬能俠,帝王,定Zero.

當然出GGGG係個人FF緊..............

哈哈,佢肯出GGGG我都肯買,畢竟勇者王已經到咗黃金收成期,對佢有愛的人已經係最有消費能力果層,呢一隻合金魂一定會出,只係時間問題
應該由100號嚟個新嘅開始:機甲創世紀!! :$
超合金魂 必須開發 1995年後的新客源
GX-100  百獸戰隊 牙吠王
磁力鐡甲人,陰陽電磁俠都未出過。
有可能是超獸機神2.0吧?
popy合金復克,唔該,不過都係幻想多
突破技術界限,出隻可變元祖三一比我 :x
出天山五號啦
真三一有機?又夠傳統,又夠人氣
:x  rx-78-2  :he:  又夠傳統,又夠人氣  :x