Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] AMAKUNI機神 霸界王 KING J-DER & OPTION PARTS SET

冇孔雀光翼………….
想知有冇兩部機的對比圖,就咁睇分別不大。。。。
hinaoi 發表於 22-9-2022 01:08 PM
老千嘅嘢,你懂的

I strongly believe Pose+ could make a perfect transform ver.

Having said that the price might be even more expensive than Sentinel....
bigbigfriend 發表於 22-9-2022 02:20 PM
冇孔雀光翼………….

dlc is coming:)
ToyKnife 發表於 22-9-2022 12:10 PM
可惜....換件....

原本我以為完全變形,「外形先決」只係選項,點知係必須.... ...

預咗會係咁,所以SMP版已經係變形/換件平行得最好果隻

我都覺得實會出DLC,King J-Der啲effect咁誇張,雀光翼,J-Quath, 手指炮呢啲
hugo0079 發表於 14-8-2022 11:41 AM
option set會晤出隻跟比例既gaogaigar?咁細隻j der都整到

早幾年出過既扭旦盒旦 會唔會夾d呢?
hong1971 發表於 22-9-2022 09:31 PM
早幾年出過既扭旦盒旦 會唔會夾d呢?

舊時kabaya個款應該岩比例
仲有埋合體

千記搞「換件」好過,「完全變形」千記完全唔掂
話說最近拎返隻黑百合出黎玩,下半身裝甲鬆到喊,先天設計缺陷,寧願佢唔好搞咁多GIMMICK。

琴日第一時間訂左KING J-DER,2024年1月發售予定,一年四個月後先有得玩...
定價比預期平,起碼平過POSE+隻槌仔DX版
bunnyyau 發表於 23-9-2022 10:52 AM
千記搞「換件」好過,「完全變形」千記完全唔掂
話說最近拎返隻黑百合出黎玩,下半身裝甲鬆到喊,先天設計 ...

師兄,2024先有。煩請更正。
P.S:本人澳門,今日有政府宣布消費卡8000。下個月訂????

打錯左,SOR  發表於 26-9-2022 09:35 AM

新作外傳漫畫「KING J-DER 灼熱之不死鳥」
https://twitter.com/hj_shohin/st ... LSESvJSDaC2ru4l0mow

smp都做得好過佢,完全變型同造型優先都兼顧到。
hideto120 發表於 24-9-2022 02:02 PM
smp都做得好過佢,完全變型同造型優先都兼顧到。

呢隻比較接近動畫造型,不過我個人都比較SMP版,係衰用料
官網開咗訂未?

開咗啦,千值殿有得訂