Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] AMAKUNI機神 霸界王 KING J-DER & OPTION PARTS SET

Hawk 發表於 26-1-2024 06:02 PM
D4截咗喇喎,千值就唔知你打電話問下先好啲。
D4要全訂同順豐到付,千值殿就可以半訂但要自己去拎 ...

我頭先見D4仲可以加入購物車,以為仲可以添
好,唔該你
allenwalker 發表於 26-1-2024 08:16 PM
好,唔該你

仲係open for order, 應該可以訂

收到,thx  發表於 26-1-2024 09:16 PM
allenwalker 發表於 26-1-2024 08:16 PM
好,唔該你

咦! 係喎,我回你時見佢寫pre-order closed, 啱啱再望又有番
Hawk 發表於 26-1-2024 10:21 PM
咦! 係喎,我回你時見佢寫pre-order closed, 啱啱再望又有番

不過話時話,我見D4好似係用美金顯示,有冇人知係唔係冇得用港幣埋單,一定會計美元匯率?
Anyway,希望2月唔好再delay啦
allenwalker 發表於 26-1-2024 10:23 PM
不過話時話,我見D4好似係用美金顯示,有冇人知係唔係冇得用港幣埋單,一定會計美元匯率?
Anyway,希望2 ...

係咁架喎,之前訂就1對7.8,我訂過2次,啱啱大贊加都係咁訂
因為比較忙冇時間出去,所以最後都喺D4訂咗,希望今次千值練生生性性做齣好戲,唔好辜負我哋對King Jder嘅愛唔駛我搵售後啦

好似好重膠感

同smp比較又好似靚好多

yugi 發表於 1-2-2024 01:21 PM

Smp似TV版咁橫d大舊d,千值練就似Final修長d美型d
話時話,睇黎要幫佢滲下線加番d細節,尤其塊臉白雪雪搞到個人中好似好長咁
yugi 發表於 1-2-2024 01:21 PM

SMP就跟設定 呢隻霸界王版微微修改咗 再講呢個價唔靚過smp會唔會比人圍插
雖然試版相都唔係大隻 點知仲矮smp版半個頭 size上有d失望
網上睇過變形系統,設計得幾好同細節,呢隻幾正,不過唔知幾錢,算係有心思作品,有買SMP既愛好者一定要沖。
網圖,機神與SMP

好正!

「AMAKUNI機神 戒特王」已到貨,請於30日內帶同預訂單正本到兆萬店千值殿取貨。謝謝
!   有得囉啦