Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[新品消息] 千值練 超重神 ULTIMATE GRAVION 最凶合神

ACGHK 2022 展示 updated (photo by 版友:williamhychan)

動畫出左一下的機體!

好正呀?  仲有冇多啲相?
lydiamomo0903 發表於 7-12-2021 02:21 PM
還是覺得很多人標準好嚴苛啊⋯
以我的審美觀,我一直覺得千值超重神造形還原的比gk 還到位,還帥⋯
以前真 ...

絶對贊成!! 我都有支持買哂咁多隻!
updated
睇完昨晚直播,呢隻野由開始到出貨,不停地改,最後出到來係裝上裝甲,而非變形合體,完全失去本來意義,算把啦!
沒有變形, 超失望.
馬仔 發表於 15-10-2022 10:42 AM
睇完昨晚直播,呢隻野由開始到出貨,不停地改,最後出到來係裝上裝甲,而非變形合體,完全失去本來意義,算 ...

就算唔使佢分得番做兩部超重神,如果d甲分完可以變番各自嘅支援機型態都好吖,又唔使跟比例,咁都唔做好馬虎囉
合得最冇意義嘅合體,寧願冇得合,再修靚個外型,加強活動能力仲好!
咸魚清菜, 各有所愛! 有 D 人鍾意合體, 有 D 人鍾意可動!
tsang_20190721 發表於 15-10-2022 06:43 PM
咸魚清菜, 各有所愛! 有 D 人鍾意合體, 有 D 人鍾意可動!

但問題係呢隻兩頭唔到岸呢,有合體但又唔完整,可動又唔係出色……

完全同意  發表於 15-10-2022 10:10 PM
bigbigfriend 發表於 15-10-2022 08:04 PM
但問題係呢隻兩頭唔到岸呢,有合體但又唔完整,可動又唔係出色……

完全同意 不如買模型 有得砌添
tsang_20190721 發表於 15-10-2022 06:43 PM

合體- 有咩?同聖衣裝著有分別嗎?第一隻出個隻,雙手同腳都可以變番鑽地車同戰機,呢隻?咩野都唔得。

可動- 有咩? 隻手同廢左一樣,提都提唔起。
睇咗片,真係完全hea做,求其砌埋啲配件落個本體度就算,真係不如直接出隻完成品好過啦,好在冇再訂,好失望
咁樣買good smile模型會唔會好過佢!?