Toysdaily 玩具日報

查看: 8272|回復: 17

終於有新野~Strike Noir~

其實都砌完成個week, 係懶冇乜點攪, 相又影得差....
本身都幾喜歡呢部Noir, 可能OVA個故事幾特別
呢幾年Gundam d故事主角係美少年, 因為自己老餅, 真係有d唔憤
難得有個細細個已經俾人捉左去強化, 係真正軍人呀~~~
到大個左, 雖然成為Ace pilot, 但心中的無奈因環境而只有抑制住
雖然小的不是現實中有咩唔開心, 只是有時做人都好似史溫(主角)咁
對好多事都有d無奈...:67:

回覆 1# 的文章

:71: :71:
新貨上市
正到爆:$
頭像被屏蔽
想知你有幾多作品?:45: :34:
廿一大兄,你係唔係有個好大既display櫃??好多作品呀~haha~
正到爆x2:71: ...so cool...:67:
高產量,高品質。:shiny:
廿一月兄,可以分享一下內骨架的製作心得嗎?可動部分的處理?上色的準備功夫?是否須要噴灰?:(
原帖由 ZEONIC 於 1-12-2007 01:07 PM 發表
廿一月兄,可以分享一下內骨架的製作心得嗎?可動部分的處理?上色的準備功夫?是否須要噴灰?:(

x2  我都想知啊:78: !
原帖由 一年戰爭高達迷 於 1-12-2007 01:11 PM 發表

x2  我都想知啊:78: !

X3:56:
好靚好有水準!!:71:
好羨慕廿一月大大有咁多時間砌模型~:79:
終於見到你的mg模型~正呀!!!:71:
我一向都幾鍾意呢隻!!!
原帖由 ZEONIC 於 1-12-2007 01:07 PM 發表

廿一月兄..大家(包括我)都好想知你砌呢隻模嘅心得喔..可否分享一吓:76:
THX!!:64:
原帖由 kent 於 1-12-2007 02:15 PM 發表

X3:56:

very nice :handshake: , x4 i wanna know too.
新貨到! 正啊! :$
上色依然咁鮮! :handshake:
背景隻自護號+Toro+Cyclone 好攪野喎. :x