Toysdaily 玩具日報

查看: 18805|回復: 9

[玩具攝影] [RG] 貴死人又不能缺少的[天翔翼] Strike Freedom

四塊膠片加個地台,便要兩舊水找數,
但要有佢才能展現出完整的Strike Freedom :)

對翼質感比預想中好很多,本身造形已有凹凸感,
再加上彩光面設計和閃粉,實物比相片更美 {:1_221:}

專用地台能把浮游砲射出的情景再現,
不需要像以前用上几個地台才可造出效果

但由於地台的透明支架,是用齒輪式的關節,
每次角度轉向都要拆下來再裝上,十分煩人 {:1_224:}

不過地台亦能給其他有浮游砲的機體使用,
把射出情景再現,一物多用嘛:)

給[曉]裝上也沒問題~
(我自認係為左要個地台多過要天翔翼:p )

歡迎參觀My Blog
http://howard8013.blogspot.hk/

相關帖子

GOOD work~~
你唔講真係唔知可以比其他機用wo
yes it is very expensive but it looks so good!!!

豈有此理,最後兩張相令購買慾回升

其實有打算入國貨XD
請問地台加對翼邊度有得賣?
The stage is very attractive!:)
個地台好正,好吸引! :D
豈有此理,最後兩張相令購買慾回升

其實有打算入國貨XD
特級豉油 發表於 18-1-2014 03:08 PM

國貨到現在都冇消息話要推出,要等真係唔知要等到幾時:what:
請問地台加對翼邊度有得賣?
toyzboy97 發表於 28-2-2014 10:51 PM

深水埗褔利呢排又有返貨,你可以去睇下{:1_220:}