Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千値練 METAMOR-FORCE 超獸機神 Final Dancouga 終極斷空我(20年版)

lskypsp 發表於 17-8-2020 02:36 PM
感謝分享~~
請問師兄; 限定版的超獸是每一節的肩關節都有改良嗎? 感恩
真希望終極版的能一次解決問題

除咗會爆開嗰件帽形件換咗外其它係同黑版一樣嘅!
wwwkcc 發表於 17-8-2020 04:36 PM
除咗會爆開嗰件帽形件換咗外其它係同黑版一樣嘅!

喔喔 感謝 那真的希望最終版能再加強一些
其實可以落千值殿睇下,我今日落去睇過實物,個肩位果個關節有個件係銀色,其他係灰色,我諗銀色係合金
有冇人可以攞貨?
.....9月尾先發貨. 唔再DELAY的話.  XD
tsoi3523 發表於 17-8-2020 07:47 PM
其實可以落千值殿睇下,我今日落去睇過實物,個肩位果個關節有個件係銀色,其他係灰色,我諗銀色係合金 ...

坦白說只有一節合金是不夠的  應該整組都改合金
我也認為一節合金不夠
附近膠件依然有破裂風險

點都好
反正支持最後呢個Ver
其結果是耐操
是易玩爛又好
如果再出XX改良版
我都唔會再買了
純白騎士姬Saber 發表於 15-9-2020 11:54 AM
我也認為一節合金不夠
附近膠件依然有破裂風險

:67:冇㗎啦今次一鋪定生死佢個名生定死就靠呢鋪:38:
【遅延情報】「MFB 超獣機神ダンクーガ ファイナルダンクーガ」2020年9月→10月上旬発売予定。
https://twitter.com/SENTINELcoltd/status/1306882522173837312
又改善品質?唔通真係自動爆裂?!:DD

delay 6次,聞到由厰传出之NOR味嗎?被<线>咁多次都重愿意比钱孝敬嘅客人真系……祝好運。
tower 發表於 19-9-2020 09:10 AM
delay 6次,聞到由厰传出之NOR味嗎?被咁多次都重愿意比钱孝敬嘅客人真系……祝好運。 ...

唉,作為一個 聖鬥士,中過既招對我係冇用既 .....
但今次 d 招,明明唔同名 ga ....
Ps 已頂死士飄過 ............
{:1_217:}
只是少少改摸 其餘同模的商品,這樣也要拖3個月?
FAZZZZ 發表於 19-9-2020 11:53 AM
只是少少改摸 其餘同模的商品,這樣也要拖3個月?

可能同大陸廠復工問題有關掛
話就話大陸全面復工,都唔知係咪真。
所以萬代是玩具界的龍頭,大部份都是準時發貨的! 玩具界不準時發貨好像是理所當然的,唉!:ar: