Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SUPER MINIPLA 天威勇士 功夫漢/無敵鐵甲人 [P-Bandai限定]

[Premium Bandai開賣消息]

Super Minipla Machine Robo 倍功夫套裝將於明天 10月24日 16:00 在PREMIUM BANDAI開賣!

https://www.facebook.com/bandaic ... 3ID0gEoifySL8ry_HNX
PBHK
SUPER MINIPLA BAIKANFU
https://p-bandai.com/hk/item/N2468377001001

PB 已訂{:1_208:}{:1_208:}
整體我幾喜歡,不過可能等Pose+
恐怕 Pose+ 果隻仲要等好耐, 呢隻可以玩住先, 以舒緩一下.
劍龍對手太短……套返個拳頭就差唔多……
百載真純 發表於 25-10-2019 12:46 AM
恐怕 Pose+ 果隻仲要等好耐, 呢隻可以玩住先, 以舒緩一下.

不用等太耐,pose+下一隻已經是天威勇士,我個人認為年中可以出貨,超期待中!!!

你不如省下幾佰元買食玩天威的錢,貯下來買pose+大合金版的天威仲
更加好!!!
講真真係出得麻麻入佢只係因為當年入唔到模型覺得後悔, 如果當年入到手完到夢應該唔會理呢隻因為當年嗰兩盒其實係非常唔掂亦唔靚!
到今日官圖都盡量唔show背面就知真係完全唔見得人
港魂再開
[免運費] SUPER MINIPLA BAIKANFU
https://p-bandai.com/hk/item/N2468377001002

其真BANDAI個設定係錯都唔坶糾正, 由得佢錯落去:67:
laiken 發表於 10-2-2020 08:35 AM
到今日官圖都盡量唔show背面就知真係完全唔見得人

第一頁有圖係好難頂:47:
造形.......真心覺得同合金魂/R版合金魂相差無幾....唯一賣點可係換骨換可動性能......