Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] SUPER MINIPLA 天威勇士 功夫漢/無敵鐵甲人 [P-Bandai限定]

Gundam6j 發表於 4-10-2019 06:01 PM
睇下劍龍對手...短左...
而且價錢係唔係會有10000円?
不過都會買.

短咗成個拳頭⋯⋯⋯⋯
凡高 發表於 4-10-2019 10:03 PM
無敵鐵甲人背面個設計真係精彩,,,,,,劍龍成個傻仔咁求其到,過200完全可以無視,,,,買完重要自己執餐矇 ...

過200無視你都係去玩扭旦啦, 呢D高級野唔係你level玩...

仲有上面果D係CG圖唔係完成品, 唔好衝出黎7啦...
nobita16 發表於 5-10-2019 03:44 PM
過200無視你都係去玩扭旦啦, 呢D高級野唔係你level玩...

仲有上面果D係CG圖唔係完成品, 唔好衝出黎7啦.. ...

我個人觀點啫,LEVEL一向都唔敢認高~食玩都變左高級嘢,可能你意思係高級的食玩啦。

CG圖?? 講緊個設計同外觀唔掂喎,成品會大幅修改設計咁大件事??....睇嚟你衝動咗啦~
我要求低,已經覺得好正
Pose+出黎前,一定入呢隻玩
icyhugs 發表於 5-10-2019 02:58 PM
點解唔做HG MG呢?

好似話正式模型規定要喺日本生產。
食玩唔駛。
我就覺得好正 外型完勝千值練
k_dash 發表於 4-10-2019 07:41 PM
睇圖應該係啦, 要可動就用素體, 要合體就無可動

咁根本就違背個原意
合完體又要攞返出嚟先可以郁到,咁有咩好玩...
百龍天舞 發表於 5-10-2019 10:38 PM
好似話正式模型規定要喺日本生產。
食玩唔駛。

但食玩價收咁貴……膠質如何?之前好似都俾大家垢病噃!
laiken 發表於 6-10-2019 04:39 PM
咁根本就違背個原意
合完體又要攞返出嚟先可以郁到,咁有咩好玩...

要就合體又要就高可動。。。。唉
icyhugs 發表於 5-10-2019 03:00 PM
短咗成個拳頭⋯⋯⋯⋯

之前果d都係換件/拆件去變形/合體.
今次反而唔使,所以做短隻手.
笨大真係估佢唔到.
Gundam6j 發表於 6-10-2019 10:10 PM
之前果d都係換件/拆件去變形/合體.
今次反而唔使,所以做短隻手.
笨大真係估佢唔到. ...

但要成百Yen差不多六,七百又真的貴咗D。。。{:1_206:}
又登入唔到 發表於 6-10-2019 10:02 PM
要就合體又要就高可動。。。。唉

要2者兼備, 咪等Pose+果隻囉, 不過到時又可能有人話太貴啫...
劍龍穿聖衣變身無敵鐵甲人,抵笨大發{:1_377:},
造型型過老千同pose 加,用泥出合金魂FA,D 人
應該會一出即買,5會等到六九九, 包括自己。{:1_374:}
k_dash 發表於 6-10-2019 11:20 PM
要2者兼備, 咪等Pose+果隻囉, 不過到時又可能有人話太貴啫...

現在都吾平,成萬yen,香港賣五,六,七百。。。
去開日本買盒高廸安老模玩算。。。:38:{:1_237:}
又登入唔到 發表於 7-10-2019 01:27 AM
現在都吾平,成萬yen,香港賣五,六,七百。。。
去開日本買盒高廸安老模玩算。。。 ...

呢估又係笨大咁多年嚟啲壞習慣, 條line出到咁上下就越賣越貴...