Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HG 1/300 熱血最強 格蘭修羅

ZZ-Gundam 發表於 2-3-2020 05:31 PM
超強修羅同格蘭修羅既軀幹部分合體時都要整走吧?

格蘭修羅個身會變左龍王修羅下盤

超強修羅上身和戈修羅雙手應該用不上
stonekeung01 發表於 2-3-2020 05:01 PM
熱血最強ゴウザウラー
放送開始記念日まであと1日!
超熱血合体!!!

期待實物圖
大合體造型都得喎
將星 發表於 2-3-2020 07:27 PM
大合體造型都得喎

緊係得啦 大量換件
sk9091 發表於 3-3-2020 12:07 AM
緊係得啦 大量換件

咁應該都好過微笑好多既,睇圖起碼有半隻格蘭都用得返
話說看到大合體圖片後, 我已經有點期待BANDAI會出元氣爆發或絕對無敵
希望上層的大人物不會放棄這系列吧
ken0011 發表於 3-3-2020 02:50 AM
話說看到大合體圖片後, 我已經有點期待BANDAI會出元氣爆發或絕對無敵
希望上層的大人物不會放棄這系列吧 ...

希望啦
睇返動畫同埋舊合金玩具,三隻之中呢隻個大合體係比較易處理,所以笨大出呢隻先去試水溫都啱,希望反應達官方目標而會出埋另外兩套
照咁睇 哥修羅下半身用唔上 大合體下盤應該係一set大合體專用件

HG 1/300 格蘭修羅 商品化決定!詳情待續
本日は「熱血最強ゴウザウラー」
放送開始記念日!
おめでとうございます!
そして・・・
「HG 1/300 グランザウラー」商品化決定!!
デザインワークスの「やまだたかひろ様」から記念コメントをいただいております。
「HG 1/300 グランザウラー」の続報、期待してお待ちください!

https://twitter.com/HobbySite/status/1234765599911211009

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 3-3-2020 05:03 PM
HG 1/300 格蘭修羅 商品化決定!詳情待續
本日は「熱血最強ゴウザウラー」
放送開始記念日!

奇怪下面果3張我揾唔到嘅
將星 發表於 3-3-2020 12:12 AM
咁應該都好過微笑好多既,睇圖起碼有半隻格蘭都用得返

佢部絕對無敵都係衰大合體0者,始終咁多東西合埋一部,完全唔換,拆件是無可能,但大合體到好微笑咁又太HEA了...{:1_376:}
笨大模型終於開竅
應該最快8月, 想知佢會唔會出set裝, 笨大壞習慣一定會有新配件局你買多次
又登入唔到 發表於 3-3-2020 09:04 PM
佢部絕對無敵都係衰大合體0者,始終咁多東西合埋一部,完全唔換,拆件是無可能,但大合體到好微笑咁又太HEA了 ...

微笑隻獅人鳳同龍王合體,係就咁將鳯王變成嘅雙臂同翼拆咗再裝龍王嘅,咁樣只係可以話係食玩百幾蚊貨仔嘅水準,但微笑呢兩盒加埋都要差唔多成千蚊,咁就真係價錢同質素唔成比
laiken 發表於 4-3-2020 11:58 AM
微笑隻獅人鳳同龍王合體,係就咁將鳯王變成嘅雙臂同翼拆咗再裝龍王嘅,咁樣只係可以話係食玩百幾蚊貨仔嘅 ...

要睇埋熱血最強大合體如何處理。。。。
不過有可能笨大會咁短時間內又出絕對無敵或元氣爆發嗎? 始終另一間廠做緊。。。