Toysdaily 玩具日報

我想將301 個無樣頭改造, 有d問題?!

其實哩d頭可以用咩材料加番對眼球& 加番蚊同特徵呀?! 可以攤d咩係塊面到整呢?!

還想問d雕刻刀幾錢到ka?  

因為我想試下整黑夜之神個joker!![想幫batman 整番個敵人& 樣衰ma, 技術差d都唔怕]
頭像被屏蔽
我諗直接係頭上面雕係冇可能
可能要加一層筆地,再雕會好d
"figure做一皮臉具?"

想買joker,皆旺有間販賣海盜版 積尼高遜joker
真係幾得下,不過吾知幾錢同仲有冇貨
原帖由 omega_rugalhk 於 11-11-2007 02:16 PM 發表
你所問的問題都唔係"有d問題"了,而係屬超高階技術問題了........:(

哈哈哈.....仲諗好簡單tim:50:  thx
原帖由 funmic 於 11-11-2007 02:23 PM 發表
我諗直接係頭上面雕係冇可能
可能要加一層筆地,再雕會好d
"figure做一皮臉具?"

想買joker,皆旺有間販賣海盜版 積尼高遜joker
真係幾得下,不過吾知幾錢同仲有冇貨

係wo, 好似模型咁; hehe.......同佢做fanical!!

我想整今集斷背佬的joker, 無理由好似今日睇apple 話貓屎先生好嬲點解今次joker唔俾佢做; 再睇短評; 佢都成70歲lor, 唔通搵蝙蝠俠打阿伯咩:34: ; 其實主point係見到劇照的joker都無乜點笑, 我諗無咁難瓜?? 橫點301個頭成日都無樣, 真係想加番個樣俾佢...