Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] *** Ironman MK II VIP Gift 小補充 ***

等咗幾個星期, 終於先到我 23/4 訂單攞.  無話可說, 隻銀色正到呢.   

夲來之前咁多正 post,  都唔使出 post, 睇完當自己影咗, 但 VIP gift 之前 OMG 兄也有提到,只有附送之前臂或 slim body 才插得入.

所以有以下之肌 肉 body 小改造.   好簡單, 用雕刻刀不停把肌肉 body 削幼.  不得不讚 HT, 呢隻 body D用料好靚, 15 分鐘左已經攪掂 !!!!

最開心終於有個入面冇人樣嘅頭. Batman 好都好想要個剩面罩... :help:

雖然工廠組裝上仍有少缺陷, 但內構機械上色精細,  overall 常非滿意.  希望未來D 1/6 唔好加個大而無當嘅地台. Thanks for watching !!!
:help:廿五号重未有得拿...
nice work.... :71:
:63:廿五
等咗幾個星期, 終於先到我 23/4 訂單攞.  無話可說, 隻銀色正到呢.   

夲來之前咁多正 ...
RRAAYY 發表於 27-2-2012 12:56 AM

恭喜師兄終於有貨到手:71:
Kato皮衫+TTM-19+精緻改造!:71:
手臂關節有冇上銀油呢請問
師兄~可以貼多啲相嘛...????????