Toysdaily 玩具日報

查看: 7435|回復: 22

[Hot Toys] hottoys luke DX 07 是旦影真係爛圖分享 不喜勿入

hottoys luke DX 07
之前睇完日本流出恐怖相,真係想放單:help: 不過在下只係7月用訂價加$50bid到 vip gift 單,甘繼續等下先:unhappy:

之後見到師兄大貨相都定D有7成sample ok la,其實都不太滿意:blame:

不過今日到小弟拎,返去開黎玩,整體上滿意!實物比相好,
係手太少4對,兩個人少佐d!對可動眼係個角度問題,調到某個位會好樣衰:x 個座好鬼大,最pk係個座頂頂位係半軟膠:blame: 盒太大,屋企又多部電視:oh:

hottoys luke DX 07
之前睇完日本流出恐怖相,真係想放單 不過在下只係7月用訂價加$50bid到 vip gi ...
ckc882000 發表於 28-10-2012 04:47 AM

在下都滿意 DX 07 實物有sample 八成似,$2280 兩個body ok la ,期望有han solo la 其他果D唔預出lol,不過今年公場不都無都係玩9完多:sad:

有sample7成重唔滿意:67:記得個S記"怒啤你"Luke嗎?
好好玩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
支持:71:人偶生活相,溶入家居:78:
有sample7成重唔滿意記得個S記"怒啤你"Luke嗎?
chankb 發表於 28-10-2012 05:06 AM

果個m記算吧la,不過M仔真人頭係甘上下:56:
好好玩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darknight 發表於 28-10-2012 07:44 AM

個架都未玩,不過真係好Q大個:26:
支持人偶生活相,溶入家居
Oldcat 發表於 28-10-2012 08:30 AM

屋企細冇法:68:
Haha屋企又多部電視!:DD
恭喜Ching有新野玩!:71:
屋企細冇法
ckc882000 發表於 28-10-2012 10:10 AM

室雅何需大呢 , 將興趣溶入生活 , 又係另一種樂趣 , 支持 ! 支持 !
Haha屋企又多部電視!
恭喜Ching有新野玩!
sonsonsun 發表於 28-10-2012 11:30 AM

ht 重有 dx 12 未拎得,到時又多部:(
室雅何需大呢 , 將興趣溶入生活 , 又係另一種樂趣 , 支持 ! 支持 !
dvddvdhk 發表於 28-10-2012 11:45 AM

thx 師兄
但唔得呀:time:display無位啦:sad:
呢隻實物拎上手好過睇相好多~可惜我都冇位display~:45:
好想要黑武成呀:63:
頭像被屏蔽
屋企細冇法
ckc882000 發表於 28-10-2012 10:10 AM

師兄無須介意,人偶家居攝影早已傳仲多時,
當中不少乃當今頂級大師, 就如我們熟悉嘅布老師就係佼佼者:$