Toysdaily 玩具日報

【好相分享】變形金剛電影DVD盒可變特別版-上--

今晚收工搭地鐵,睇本免費站內雜誌話出o左DVD,就去荃灣搵。
結果睇完3個版本,考慮30秒,就決定o左買特別版,不過好貴...:70:

好~少少地都貼下~:43:

正面封面

背面。個DVD盒o既變形方法都印o左上去。

內容:DVD盒可變特別版(其實唔算盒...)、遊戲表格、優惠劵共3項。

網上遊戲表格,爭取最高分後以先到先得方式換獎品。

優惠劵。好靚~

雖然可以慳$40,不過指定款式就...

而真正主角其實係佢~DVD盒可變特別版~

原來柯柏文係用氣墊o既...:50:

呢個盒(?)足有2盒普通DVD盒咁厚。

變形完畢之後就係咁o既樣~

真係...創意可嘉...
如果想睇成個過程就請過去主版啦~:77: (因為算係玩具嘛~)

【好相分享】變形金剛電影DVD盒可變特別版-下--
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-43567-1-1.html
多謝點看~

cool
:57:

正!!!
頭像被屏蔽
Wow~~~
So good ar!!
就算上網玩遊戲 , 所送既款睇怕都係些死貨......................
剛剛上去玩過﹐我估已經派完lu....
我考慮左三分鐘.........
結果都係買左普通版...........
因為其實最正係套戲
個盒d花臣野唔係咁值呢個價
簡單嚟講即係d花臣野有少少搵笨
原帖由 toysman 於 3-11-2007 05:46 PM 發表
簡單嚟講即係d花臣野有少少搵笨

的確有少少搵笨...就咁睇...

但當諗到佢o地將變形概念由電影到玩具到影碟盒都貫徹,
一款柯柏文可以有幾種變化o既時候,我就覺得某程度上買特別變形版會
"變形感覺完整"o的,配合"more than meet your eyes"呢個意念。
當然係指以正價大概2 魚半買入o既話啦...但我唔係呢...:56: