Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 魂121-SAZABI 劣圖數張

星期六無乜時間 係荃灣見到 計下個價 無乜諗就入手了XD

又因為想影好D... 所以很多分享了 我也發一下啦~
之前只入手過HCM系列 但被我玩到軟晒 這隻重量感十足 粗玩唔錯:43:
封面+封底

依家睇返 拍到有點黃030...

正面

沙煞比武器豐富 魂ROBOT的浮游炮座可以開合 但浮游炮不能打開成攻擊型態 這是當然的吧...

背部 燃料糟可動

正面 沒什麼大問題

浮游炮 浮游炮座特寫 炮座要向上之後先可以左右打開...

鐳射槍比想像中高

變化多樣的近身武器

要腳就夠啦 咁多劍黎做乜:66:

唯一內藏武器 當代最大火力

最後一張 很難才發現獨眼!! 多謝看完:75:
nice photos of nice toy.  support.
兄弟入得好:71:...........我都入左十卜下!
http://toysdaily.com/discuz/thread-191986-1-1.html
good pics pal, this week busy so no time snap......
good pics pal, this week busy so no time snap......
taken 發表於 16-9-2012 11:52 PM

同其他大大依D相仲差很遠:56: 不過未買佢既話最好快啦 最怕又要等第二水啫:61:
點解小弟個隻條腰會拍唔入嘅(就好似條腰插住條棍同個身斷開兩截咁)?睇番好多大大入手個隻都係咁喎,係咪設計係咁定中SAD?
yes me too  it's for action..... but i think 條棍 long ja dd..........

點解小弟個隻條腰會拍唔入嘅(就好似條腰插住條棍同個身斷開兩截咁)?睇番好多大大入手個隻都係咁喎, ...
wiswis 發表於 17-9-2012 02:58 PM